Can Bonomo'nun Şarkısı Yıktı Geçti - Son Dakika
Magazin

Can Bonomo'nun Şarkısı Yıktı Geçti

Can Bonomo\'nun Şarkısı Yıktı Geçti

57'nci Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, şarkısını görücüye çıkardı.

24.02.2012 06:03  Güncelleme: 08:12

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Mayıs ayında yapılacak olan 57'nci 'Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan Can Bonomo, çarşamba akşamı şarkısını TRT ekranlarında görücüye çıkardı.

Bonomo'nun yarışmada seslendireceği 'Love Me Back (Sen de Beni Sev) adlı İngilizce şarkının söz ve müziği Can Bonomo'ya, düzenlemesi ise Can Saban'a ait. Bonomo'nun şarkısını seslendirmesinin ardında Eurovision'un resmi internet sayfasına ve Twitter'a binlerce yorum yağdı. Ünlü isimler de, şarkı ve Bonomo hakkında son derece olumlu yorumlar yaptı.

KÜLEBİ'DEN ESİNLENDİ

Genç sanatçı şarkı hakkında, "Şarkının son hali budur. Düzenlemeyi evde yaptık. Klibi Can Saban çekecek. Çok güzel tasarladık. Şarkı İngilizce olmasına rağmen parçanın nakarat kısmı Nihavend makamında. Yaptığımız İstanbul müziğidir" dedi. Bonomo şarkı için Cahit Külebi'nin 'Atatürk'e Ağıt' şiirindeki "İzmir'in denizi kız, kızı deniz. Sokakları hem kız hem deniz kokar" dizelerinden esinlendiğini de sözlerine ekledi.

CAN TELAFFUZA ÇALIŞMALI

Ünlüler dünyasında şarkı genel olarak beğenilse de bazı eleştiriler aldı.

Işın Karaca: Melodisi hoş ancak İngilizce telaffuzuna çalışmalı.

Fuat Güner: Akıllarda kalacak bir parça. Fakat düzenlenmesi ve gözden geçirilmesi lazım. Başkalarına benzemeyen bir parça yapmış. Bu parça bizi iyi yerlere getirir.

Aykut Gürel: Balkan ezgilerinin kullanılması iyi. Türkçe bestelerde İngilizce garip duruyor. Belki o biraz tepki alabilir. Çünkü ağzımıza bu şarkı oturmuyordu. Bunun haricinde çok beğendim.

Erkan Güleryüz: Şarkıyı beğendim ama biraz eksikleri var tabii ki. Koreografiyle güzel olacaktır.

ŞARKI İYİ DE DANS KÖTÜ!

Twitter kullanıcıları Bonomo'nun şarkısını beğenirken dansını eleştirdiler.

Oğuzhan: Güzel şarkı olmuş ama o dansı yapma gözünü seveyim

İrem Koker: Mayıs'a kadar birilerinin dans etmeyi öğreteceğini, koreografiyi de Nevizade ambiyansından çıkaracağını umuyorum

İpek Sindel: Müzik bilgim olmadan konuşuyorum belki ama üzgünüm, beğenmedim.

tuttugualtin: Adamdan müthiş bir pozitif enerji fışkırıyor. Bu enerji tutar.

Hasan Karataş: Tarzını yansıtan eğlenceli bir şarkı olmuş...

Aslım: Şarkısı beklentilerimin üstüne çıktı. Hoş bir şarkı yani.

ÜNLÜLERDEN OLUMLU YORUMLAR...

Manga: Eğlenceli bir şarkı ellerine sağlık. İyi bir görsel sunumla ilk beşe girebileceğine inanıyoruz.

Sertab Erener: Can Bonomo'yu çok samimi, içten ve rahat buldum. Bu bize yarışmada çok avantaj sağlayacak. Şarkısı da güzel.

BAŞARILI BİR ÇOCUK

Semiha Yankı: Şarkıyı çok beğendim. Umuyorum iyi bir koreografi ve dansçı ekibi ile sahnede olur. Can çok başarılı bir çocuk.

Muazzez Ersoy: Şarkıyı inanılmaz beğendim. Şarkının baskısı, tonu ve ahengi inanılmaz güzel. Ben Can'ın çok başarılı olacağına inanıyorum. En büyük temennim ise Azerbaycan'dan zaferle geri gelmesi.

İzzet Altınmeşe: İlk kez izledim kendisini. İngilizce bilmiyorum fakat ritim olarak çok iyiydi. Sahnede oldukça samimi buldum. Çok doğal, bu ona artı kazandıracaktır.

PARÇA VE IŞIĞI HARİKA

Bülent Özveren: Parça harika, ışığı harika, ilk on garanti. Bence finale kalır. Çocuğu çok beğendim. Şimdiye kadar dinlediğim diğer Eurovision parçaları arasında en iyisi.

Metin Arolat: İzmir kokan şarkılar güzeldir. Herkes "Can Bonomo kimdir? Ünlü biri gitmeli" diyordu. Bence süper bir şarkı yapmış. Çok keyifli ve çok pozitif.

Ferhat Göçer: Eurovision şarkımız 'Love Me Back' ve Can Bonomo'ya başarılar diliyorum yolu açık olsun * Emre Altuğ: Can Bonomo'nun şarkısı eğlenceli bir şarkı olmuş. Başarı diliyorum.

Gani Müjde: Can Bonomo'nun Eurovision şarkısı tamamdır. Yolu açık olsun!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Can Bonomo'nun Şarkısı Yıktı Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement