Cenazede ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş destek oldu - Son Dakika
Magazin

Cenazede ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş destek oldu

Ebru Şallı'nın yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlu Pars, hayatını kaybetti. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı'ya, eşi Uğur Akkuş ve eski eşi Harun Tan, bir an olsun yalnız bırakmayarak destek oldu.

18.04.2020 00:33  Güncelleme: 10:38

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören minik Pars, cenaze töreninin ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Aile üyelerinin birçoğunu koronavirüs salgınından dolayı Pars'ın cenaze törenine katılamadı.

Cenazede ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş destek oldu

EBRU ŞALLI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Cenaze töreninde Ebru Şallı ayakta durmakta zorlanırken, eşi Uğur Akkuş ve eski eşi Harun Tan, Şallı'yı bir an olsun yalnız bırakmayarak destek oldu.

Cenazede ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş destek oldu

İKİ KEZ İLİK NAKLİ OLMUŞTU

İki tane oğlu olan ünlü mankenin 9 yaşındaki oğlu, yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu ve daha önce iki kez ilik nakli olmuştu. Haziran ayında bir televizyon programına konuk olan Ebru Şallı, oğlunun hastalığı için şunları söylemişti:

"Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi"

Cenazede ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı\'ya eşi Uğur Akkuş destek oldu

Son Dakika Magazin Cenazede ayakta durmakta zorlanan Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş destek oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (91)

  • Pınar : Maşallah saçı başı fönlü bakımlı bir evlat uğurlaması.. Dünyada onca çocuk açlıktan ve yoksulluktan ölüyor... 9 24 Yanıtla
  • Pınar : Saçlarım ŞekiL , Önümden ÇekiL Medya.. Kocalarınızda Geldimi aCaba.. 1 18 Yanıtla
    Olcay: Rezil bir insansın 11 2 Zeynep: Ne terbiyesiz vicdansız bir insansin!ne olursa olsun bir anne yavrusunu toprağa vermiş!vicdansız! 4 1 Mert: Seni kim yetiştirdi...düzgün sevgi dolu bir ailede yetismedigin belli de merak ettik 4 1 Deniz Gur: Ebru Salli cok irite edici sevimsiz bir kadin ama cocuga icim parcalandi o nun ne gunahi olabilir ki...Mekani zaten cennet!!Harun Tan asil insan!Allah sabirlar versin... 3 1 : Vicdansız insan 1 1 Duygu: Nasıl yani. Saçları nasıl olmaliydiki 1 0
  • alper: Rabbim sabırlar ihsan eylesin dayanma gücü versin. 15 1 Yanıtla
  • Arzu namlilar : Ne olursa olsun o bir anne hiçkimseye yargılamak düşmek güzel allahım sabır versin 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement