Çocukları Kate Middleton'ı Endişelendiriyor - Son Dakika
Magazin

Çocukları Kate Middleton'ı Endişelendiriyor

Çocukları Kate Middleton\'ı Endişelendiriyor

Düşes Kate Middleton, iki çocuğu yüzünden endişeli günler geçiriyor. Ama nedeni muhtemelen ilk anda aklınıza geldiği gibi değil.

18.05.2017 11:55  Güncelleme: 12:01

Kate Middleton'ın bu endişesinin nedeni kız kardeşi Pippa Middleton'ın düğünü. Bu olayın kendisi değil belki ama çocuklarının teyzelerinin düğününde nasıl davranacakları.
Ailenin aylardır hazırlandığı bu büyük günde küçük Prens George ve kız kardeşi Prenses Charlotte nedime olarak görev yapacak.

Kraliyet minikleri teyzeleri Pippa Middleton ile James Matthews'un düğününde ilk kez böyle bir etkinlikte görev alıyor olacaklar. İşte bu durum da anneleri Kate Middleton'ı endişelendiriyor.

Middleton bu endişesini önceki gün Buckingham Sarayı'nın bahçesinde düzenlenen geleneksel partide konuklardan biriyle sohbet ederken dile getirdi.

Düşes ile sohbet eden Andrew Bates adlı konuk Middleton'ın bu konudaki çekincesini dile getirdiğini belirtti. Bates'in anlattığına göre ailesiyle birlikte büyük bir heyecanla kız kardeşinin düğününe hazırlanan Kate Middleton "O gün her şeyin yolunda gideceğini umuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet




Son Dakika Magazin Çocukları Kate Middleton'ı Endişelendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement