Sibel Can Yıllar Sonra Doğum Gününü Kutladı - Son Dakika
Magazin

Sibel Can Yıllar Sonra Doğum Gününü Kutladı

Sibel Can Yıllar Sonra Doğum Gününü Kutladı

Annesini kaybettikten sonra yaşgünlerini kutlamayan Sibel Can, çocuklarının ısrarı üzerine bu yıl yaşgününü onlarla birlikte Cannes'da kutladı.

03.08.2013 06:02  Güncelleme: 16:30

Kurban Bayram'ında üç gece üst üstte konser vermeye hazırlanan ünlü şarkıcı Sibel Can, 1 Ağustos'taki yaşgününü fırsat bilerek çocuklarıyla birlikte Cannes'a gitti. Annesi Sezer Hanım'la aynı gün doğan Sibel Can, annesi öldükten sonra doğum günlerini kutlamıyordu. Ancak ünlü şarkıcı, bu tabuyu çocukları için yıktı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Her doğum gününde annesiyle yaptığı kutlamaların aklına geldiğini söyleyen Can, bu sefer çocuklarıyla birlikte Cannes'e giderek, yeni yaşını karşıladı. Çocuklarının yaptığı sürprizlere çok sevinen sanatçıyı, hayranları da unutmadı. Binlerce seveninden gelen kutlama mesajları karşısında çok duygulanan ünlü sanatçı, Cannes'dan GÜNAYDIN'a yolladığı bir fotoğraf ile birlikte sevenlerine teşekkür etti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sibel Can Yıllar Sonra Doğum Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement