Çukur'un cinsiyet değiştiren oyuncusu Meli'nin TikTok'taki dansı gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Çukur'un cinsiyet değiştiren oyuncusu Meli'nin TikTok'taki dansı gündem oldu

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle tanınan, ardından cinsiyet değiştirip, "Meli Bendeli" ismini alan oyuncu, TikTok hesabından paylaştığı dans videosuyla gündem oldu.

01.06.2022 16:53  Güncelleme: 16:59

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirmesi nedeniyle çok konuşulmuştu. Yılmaz'ın bu sefer de TikTok hesabından yayınladığı dans videosu gündem oldu.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Ünlü isim, son olarak evinde mini etekle dans ettiği anları paylaştı. Bendeli'ye gelen 'Senin o hanım hanım oynamalarını sevsinler' yorumu dikkat çekti. Takipçileri bu yorumun haricinde daha birçok yorumda bulunarak ünlü ismin dans videosu hakkındaki görüşlerini paylaştı.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'a Cinsiyet değiştirme sürecini anlatan Bendeli, kamuoyunda geniş yer buldu. Bendeli, programda şu ifadeleri kullanmıştı: Önüme çıkan herkese kızgınım. Anama, oyunculuğa, unutamadığım adama, herkese ayrı kızıyorum. Evvelimi bilmeyen ahirimden hesap sormasın. İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum da teessüflerini anlamıyorum."

Çukur'un cinsiyet değiştiren ünlü ismi Timsah Celil'in mini etekli kıvrak dansı olay oldu
Çukur'un cinsiyet değiştiren ünlü ismi Timsah Celil'in mini etekli kıvrak dansı olay oldu
Çukur\'un cinsiyet değiştiren oyuncusu Meli\'nin TikTok\'taki dansı gündem oldu

Son Dakika Magazin Çukur'un cinsiyet değiştiren oyuncusu Meli'nin TikTok'taki dansı gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Güneyli 01: Ülkede ne örf adet kaldı nede akıl mantık kaldı.Herşey normal herşey mantıklı gelmeye başladı.dün abi dediğin abla oluveriyor.o hak bu hak derken daha neler görecez acaba. 84 9 Yanıtla
  • Muazzez Yılmaz: Akıl fikir versin Rabbım tedavi olacağına birde iyi halt etmiş gibi iğrenç iğrenç çıkıp çocuklara gençlere kötü örnek oluyor 53 20 Yanıtla
  • Murat YILDIRIM: Klavyeye Kustum 26 9 Yanıtla

Advertisement