Cüneyt Arkın'ın mirası mahkemelik oldu - Son Dakika
Magazin

Cüneyt Arkın'ın mirası mahkemelik oldu

Cüneyt Arkın\'ın mirası mahkemelik oldu

Cüneyt Arkın'ın vefatından 1.5 yıl sonra, kızı Filiz Cüreklibatır, üvey annesi ve kardeşlerine mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla dava açtı. Davada, Cüneyt Arkın'ın taşınmazının satıldığı ve malların bölüştürülmesi talep edildi.

16.10.2023 16:05  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1.5 yıl önce vefat eden Cüneyt Arkın'ın mirası mahkemelik oldu. Arkın'ın vasiyetnamesine ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır itiraz etti.

Hürriyet'ten Özge Eğri kar'ın haberine göre, Cüreklibatır mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile kardeşleri Murat Cüreklibatır ve Kaan Polat Cüreklibatır'a 'tenkis' (ölüme bağlı tasarruf) davası açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki davaya göre Cüneyt Arkın, kızına Levent'te bir taşınmazı olduğunu, bunu oğulları ile eşinin baskısıyla onların lehine bağışlayacağını söyledi.

"MALLARIN BÖLÜŞTÜRÜLMESİNİ İSTİYORUZ"

Arkın ayrıca kızına da mirastan payını vereceğini belirtti. Filiz Cüreklibatır'a vadedilen miras payının hiçbir şekilde verilmediği dilekçede anlatıldı.

Dilekçede, vasiyetname açıldıktan sonra Cüneyt Arkın üzerinde herhangi bir taşınmaz kaydının bulunmadığı belirtildi:

"Levent'teki taşınmazın 3. kişilere satıldığı, bu satışla davalılar adına başkaca taşınmazın satın alındığı görülmüştür. Davalılar adına kayıtlı olan taşınmazlar ile banka hesaplarına tedbir konulmasını, malların bölüştürülmesini istiyoruz."

Cüneyt Arkın, eşi Betül Cüreklibatır ile oğulları Murat Cüreklibatır ve Kaan Polat Cüreklibatır'a mal varlığını bıraktı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Cüneyt Arkın'ın mirası mahkemelik oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement