Demet Akalın, babasından şiddet gördüğünü anlatan Burcu Esmersoy'a zeytin dalı uzattı - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın, babasından şiddet gördüğünü anlatan Burcu Esmersoy'a zeytin dalı uzattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, katıldığı programda babasından gördüğü şiddeti anlatan Burcu Esmersoy'a zeytin dalı uzattı. Burcu Esmersoy ve Demet Akalın bir süredir konuşmuyordu.

17.02.2020 17:47  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Uzm. Psk. Gökhan Çınar'ın YouTube'ta yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. Babasının kendisine hortumla uyguladığı şiddeti anlatan Burcu Esmersoy gözyaşlarına hakim olamadı. Esmersoy'un videosunu izleyen Demet Akalın, bir süredir küs olduğu ünlü sunucuya zeytin dalı uzattı.

"HORTUMLA BANA HİÇ ACIMADAN VURDU"

Burcu Esmersoy, katıldığı programda "Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÖZEL BİR KADINSIN"

Demet Akalın bir süredir küs olduğu Burcu Esmersoy'a barış çubuğu uzattı ve sosyal medya hesabından ünlü sunucuya destek veren bir paylaşıma imza attı. Akalın Instagram hesabından 'Sen çok özel bir kadınsın, üzdün bizi! Çok mutlu ol sen. Çok iyi bir anne olacaksın. Hem anne-baba bile olabilirsin. Hep güçlü kal' mesajını paylaşıp, Esmersoy'un yanında olduğu mesajını verdi.

İKİ ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabında temizliğe gitmiş şarkıcı Demet Akalın'ı takip etmeyi bırakmıştı. Demet Akalın, Esmersoy'un bu hamlesine 'Takipten çıkmışsın ben de çıkayım bacım haberciler arıyor' sözleriyle sitem etmişti.

Ünlü sunucu da Akalın'a 'Bir şey deniyoruz hesap düzeninde, manasız işler peşindeler yani saçma sapan' cevabını vermişti.

Demet Akalın, babasından şiddet gördüğünü anlatan Burcu Esmersoy\'a zeytin dalı uzattı

Son Dakika Magazin Demet Akalın, babasından şiddet gördüğünü anlatan Burcu Esmersoy'a zeytin dalı uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Dayak yiyen: Bende çok dayak yedim. Yemin ederim 4 0 Yanıtla
    Dayak yiyen: Ama yinede mekanları cennet olsun babam 4 0
  • Hadi barışalım: Demetten Burcuya barış çubuğu... 3 0 Yanıtla
  • Manolya: Abi çöp haber dayı çöp haber birader çöp haber abilerim ablalarim inanın bana çöp haber bana biraz güveniyorsanız bu sonrada görme demet haberleri de aynen kendi gibi çöp haber beni biraz tanisanizi inanirdiniz çöp haber daha ne diyen size 2 0 Yanıtla
  • Karahan : Sanane lan demet guzin.. 1 0 Yanıtla
  • Huy : Vah vah çok acıklı 1 0 Yanıtla
  • ülgen: 73 yaşındayım babamdan yediyim dayakları hiç unutmadım asla affetmedim 0 0 Yanıtla
  • Eda: Cocuga kadına eelege hayvana yaslıya düşküne eziyet nedir ? Hangi dinde hangi Kitapta var ? Yapan eski yeni her kimse o insanların vebalini tasıyo Allah iyiki ölümü yaratmıs bu insanlar iflah olmaz yoksa 0 0 Yanıtla
  • hopsuttin: neden muz dalı deilde zeytin dalı merak ettim 0 0 Yanıtla

Advertisement