Divaların Kaprisi Bitmez - Son Dakika
Magazin

Divaların Kaprisi Bitmez

Divaların Kaprisi Bitmez

İşte ünlü isimlerinin, organizatörlerden ve kaldıkları yerlerden akıl almaz talepleri... .

31.08.2011 02:00  Güncelleme: 11:18

MADONNA

Madonna konser için gittiği her yerde, kullanacağı klozetlerin değiştirilmesini, sonra da tamamen kırılıp atılmasını istiyormuş. Ünlü şarkıcı, kendisinin kullandığı her şeyin inanılmaz rakamlara satılması nedeniyle böyle bir önlem aldığını söylüyormuş.

PAULA ABDUL

Güzel şarkıcı, özel bir program için şehir değiştirdiği zamanlarda, sadece televizyonunu açıp kapatması ve banyo sıcaklığını ayarlaması için kendisine özel görevliler tahsis edilmesini istiyormuş!

JENNIFER LOPEZ

Lopez'in bir ödül törenine katılmak için ilk şartı; kendisine de ödül verilmesi oluyormuş. Lopez, ödül almayacağı hiçbir etkinliğe yıllardır sadece performans sergilemek için katılmıyor!

JENNIFER ANISTON

Jennıfer Aniston, kalacağı her otelden kendisi için özel peynirler alınmasını talep ediyor. Gittiği otellerde mutfağa girip kontrol eden ünlü oyuncu, şefin yapacağı yemekleri de kendisine haber vermesini istiyormuş. Aniston, yardımcısının tatmadığı hiçbir şeyi yemiyormuş.

LILLY ALLEN

Lılly Allen, turneye çıkmadan önce kendisine küçük bir köpek yavrusu alınmasını istiyormuş! Konser süresince köpekle ilgilenmenin kendisine iyi geldiğini söyleyen Allen, turne sırasında sadece şampanya ve cipsle besleniyormuş.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Divaların Kaprisi Bitmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement