Ece Erken Hakkında Flaş İddia! Sessizliğini Bozdu - Son Dakika
Magazin

Ece Erken Hakkında Flaş İddia! Sessizliğini Bozdu

Ece Erken Hakkında Flaş İddia! Sessizliğini Bozdu

Ece Erken'in 7 aylık eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Ece Erken hakkında bugün şoke eden 'saat' iddiası ortaya atıldı. Erken'in eşinden kalan 12 adet lüks marka saati sattığı öne sürüldü. Ünlü sunucu ise hakkındaki bu iddialara sert bir cevap verdi.

10.04.2022 08:16  Güncelleme: 08:33

Sunucu Ece Erken hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Erken'in vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan 12 adet lüks marka saati, 15 milyon liraya sattığı konuşuluyor. Erken ise hakkında çıkan bu iddialara karşı hukuki yollara başvuracağını söyledi.

"AİLEYİ KIZDIRDI" İDDİASI

Günaydın'dan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; durumu öğrenen Mahmutyazıcıoğlu Ailesi'nin ise Erken'e çok kızdığı öne sürüldü. Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ocak ayında cinayete kurban gitmişti.

12 ADET LÜKS SAATİ SATTI

İddiaya göre Erken, eşinden kalan 12 adet lüks saati, geçtiğimiz günlerde ikinci el alım satım yapan mağazalardan birine sattı. Konuşulanlara göre bu durumu öğrenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, büyük şok yaşadı.

"HATIRA OLARAK KALMASINI İSTİYORLARDI"

Ailenin o saatleri, Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk evliliğinden olan iki çocuğuna hatıra kalmasını istedikleri, bu gizli satış nedeniyle Erken'e çok öfkelendikleri iddia ediliyor.

"BU HABER TAMAMEN YALAN!"

Ortaya atılan iddia sonrası Ece Erken'den ilk açıklama geldi. Eşinin saatlerini satmadığını söyleyen Erken, "Bu haber tamamen yalan. Bu haberi yapan kişi ve gazeteye tazminat davası açacağım. Gerçekten çok kötüsünüz. Acımı bile doğru dürüst yaşatmadınız! Eşimin bende sadece 2-3 tane tesbihi kaldı. Dava sonucunda bu haberi kimin yaptırdığı ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu. Ece Erken hesap bakiyesini paylaşmayı da ihmal etmedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak'ta İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce olaya karışan şüphelilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Yasak ve Ali Yasak da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak'ta yakalandı. Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 kişi daha yakalandı.

Kadir Yasak'ın emniyet ifadesinde, restorana Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürmek için gitmediğini, iki tarafın da aracı olduğu 65 bin liralık bir borç konusu olduğunu söylediği öne sürüldü. Yasak kardeşlerin "İçeriye girdik; aracı olduğumuz konuyla ilgili konuşmak istediğimizi söyledik. Bize 'Beş dakika bekleyin' dedi. Zaten 5 dakika konuşacaktık. Bu tavrından ötürü öfkelendik. Yanımıza gelince de tartışma yaşandı" dedikleri öğrenildi.

"ÖLDÜRME KASTIM YOKTU"

Cinayet silahını kullandığı iddia edilen ve 7 el ateş eden Kadir Yasak'ın "Konuşma sırasında hakaret ve küfürleşme yaşandı. Kendimi kaybettim. Bacağına ateş ettim. Öldürme kastım yoktu" dediği öne sürüldü.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ece Erken Hakkında Flaş İddia! Sessizliğini Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement