Emma Watson'ın Yeni Filmini Yedi Kişi İzledi - Son Dakika
Magazin

Emma Watson'ın Yeni Filmini Yedi Kişi İzledi

Harry Potter filminin yıldızı Emma Watson'ın 'kariyerimin en zor rolü' dediği Colonia filmi İngiltere sinemalarında yalnızca 7 kişi tarafından izlendi. Üç haftada hasılat 47 sterlin oldu.

07.07.2016 17:13  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harry Potter filminin yıldızı Emma Watson'ın oynadığı son film 'Colonia', İngiltere sinemalarında 47 Sterlin gişe hasılatı yaptı. Film Britanya'da sadece 3 sinemada gösterildi.

SADECE 7 KİŞİ PARA VERDİ

Film, Reel Sinemaları tarafından Burnley, Widnes, Fareham, Hull and York'ta gösterime sunuldu. Filmi tahmini olarak sadece 7 kişinin para verip izlediği düşünülüyor.

"SADECE BİLET SATIŞLARINA BAKMAK HAKSIZLIK"

Dağıtımcı firma sadece bilet satışlarına bakarak yorum yapmanın haksızlık olacağını, filmin internet üzerinden yayınlanmak üzere çekilip hazırlandığını söyledi.

TARİHİ BİR OLAYDAN YOLA ÇIKILDI

Yaklaşık iki saat süren 2015 yapımı film "Colognia Dignidad" tarihi bir olaydan yola çıkıyor. 1973 yılında hostes bir kızın Şili'deki Pinochet rejimi karşıtı, foto muhabiri erkek arkadaşının yanına gitmesiyle olaylar başlıyor. Çift daha sonra siyasi suçlarından dolayı maruz kaldıkları çeşitli işkencelerle mücadele ediyor.

"KARİYERİMİN EN ZOR ROLÜ" DEMİŞTİ

20 milyon sterlin bütçeyle çekilen politik gerilim türündeki 'Colonia' filminde, kaçırılan erkek arkadaşını bulmaya çalışan Lena karakterine hayat veren Watson, filmdeki rolünü "Kariyerimin en zorlü rolü" sözleriyle tanımlamıştı: ''Lena rolünü okuduğumda çok korktum. Bu karakteri canlandırmak zorlu olduğu kadar tatmin edici. Daha önce hiç böyle bir rol oynamamıştım."

Emma Watson\'ın Yeni Filmini Yedi Kişi İzledi

Son Dakika Magazin Emma Watson'ın Yeni Filmini Yedi Kişi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • harry potter da mahmut tuncerde oynasin: Akkilli olcan emma seni oraya biz cikardik.. xD vingardiyum lebiyossa anlion sen xd 6 0 Yanıtla

Advertisement