Eşini Böyle Aldattı - Son Dakika
Magazin

Eşini Böyle Aldattı

Eşini Böyle Aldattı

BKM oyuncusu Metin Yıldız, önceki akşam sevgilisiyle öpüşürken yakalandı.

09.04.2012 18:03  Güncelleme: 09:07

Dört yıllık evli ve bir çocuk babası olan oyuncu Metin Yıldız, etraftaki insanların bakışlarına aldırmadan sevgilisiyle dakikalarca öpüştü. Eşinin bu görüntülerini çeken "Kırmızı Halı" ekibine ulaşan Elvan Yıldız, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bu sabah "Magazin Dünyası" programının canlı yayınına katılan Elvan Yıldız, şöyle konuştu:

"YEĞENİMİN SEVGİLİSİ DİYE TANIŞTIRMIŞTI"

"Görüntüleri izledikten sonra Metin'le konuşmadım. Bundan sonra konuşmayacağım da, ondan boşanacağım. 7-8 aydır İlknur Soydaş'la ilişkisi vardı, bu yakalandığı kız da akrabasının sevgilisi. Bu kızı bana yeğenimin sevgilisi diye tanıştırmıştı, yazıklar olsun"

Elvan Yıldız, geçtiğimiz hafta sonu verdiği röportajda eşi ile yaşadığı olaylı geceyi anlatmış, "Birkaç tane tokat yedim. Yere düştüm ve daha sonra arkası geldi. Adli Tıp, vücudumda çürükler tespit etti. Benim asıl kalbim mosmor ama boşanmayacağım. Çünkü onu seviyorum" demişti.

GEÇEN GECE KARAKOLLUK OLMUŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde karakolluk olan Metin- Elvan Yıldız çifti, o anda basın mensuplarına açıklama yapmamıştı. Ancak Metin Yıldız ertesi gün yazılı bir açıklamada bulunarak eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve kendine zarar verdiğini söylemişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eşini Böyle Aldattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement