Eski Sevgilisinden Murat Boz'a "Dön" Çağrısı - Son Dakika
Magazin

Eski Sevgilisinden Murat Boz'a "Dön" Çağrısı

Yakışıklı şarkıcının 8 yıl aşk yaşadıktan sonra geçen yaz ayrıldığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram'dan paylaştığı yazıyla Murat Boz'a dönmek istediğini itiraf etti.

12.03.2015 09:09  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Murat Boz'un 8 yıl aşk yaşadıktan sonra Temmuz ayında ayrıldığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram paylaşımıyla Murat Boz'a dönmek istediğini herkese duyurdu.

İHANETE UĞRADIĞINI DÜŞÜNDÜ

Eliz Sakuçoğlu'nun pop yıldızını unutamadığı,ortak dostları aracılığıyla duyulmuştu ancak ihanete uğradığını düşünen Sakuçoğlu'nun, adım atmamak için kendini zor tuttuğu konuşuluyordu.

Ayrıldıktan sonra adı Senem Sensilay işe aşk dedikodularına karışan Murat Boz, bu haberleri, 'İş arkadaşıyız' diyerek yalanladı. Eliz Sakuçoğlu'nun ise 8 ay içinde adı Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve futbolcu Gökhan Töre ile anıldı ancak tüm haberlere sessiz kaldı.

AŞKINI INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Dün instagram'da unutamadığı sevgilisi Murat Boz'a seslenen Sakuçoğlu, yaşadıkları 8 yılı unutamadığını, geri dönmek istediğini şu sözlerle itiraf etti:

"Gün gibi doğdun hayatıma, ışığım oldun, gitmek istediğim yol oldun. Geçmişi seninle şifalandırdım, sen geleceğim oldun, tüm hedeflerimin adını sen koydum. Sen bunlardan henüz habersizsin, ama 'o gün' geldiğinde senden aldığım güçle yarattığım bu dünyanın başkahramanı olduğunu sende anlayacaksın."

"YERİNE BAŞKASINI KOYAMIYORSUNUZ"

"Herkesin bir ruh eşi var bu dünyada... Onunla buluşmanız sancılı oluyor, hayatınıza bir önce ve sonra koyuyor, o güne dek doğru olduğunu sandıklarınızı sorguluyor sizi kendinizle yüzleştiriyor, sınırlarınızı zorluyor, sabretmeyi öğretiyor.

1 saniyede tüm gerçeklerinizi yerle bir ediyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor. Aranızdaki o güçlü çekime ne siz ne de başkaları engel olamıyor, o bağ bir kez kuruldu mu siz isteseniz de istemeseniz de yerine başka bir şey koyamıyorsunuz. O kişiyi bulduğunuzda ne pahasına olursa olsun onun için savaşın ve hayatı onunla akışına bırakın zaman belirlesin kaderinizi."

Eski Sevgilisinden Murat Boz\'a "Dön" Çağrısı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Eski Sevgilisinden Murat Boz'a 'Dön' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Adalet: kadinin makyajli hali murattan 10 yas buyuk gozukuyor 14 3 Yanıtla
  • Melek: Murat anneng gıbı gozıkıyo o boşver salla gıtsın?? 5 4 Yanıtla
  • amed serhildan: Olay şu erkek hem yakişikli hemde becerikli ve başarili üstelik unlu ve zengin o zaman ne yaparsa yapsin kadinlar yapişir birakmaz 4 1 Yanıtla
  • tatlı bela: murat sana kız mı yok bir daha aynı hata ya düşme 2 1 Yanıtla
  • tatlı bela: elizle çıkman baştan hataydı şimdi her şey bitmişken tekrar aynı hatayı yapma 2 1 Yanıtla
  • Takip: İ tabi Murat bozunki daha tatlı geldi.başkasından tat alamadı.murat dönerse sana erkek değil demekki 1 0 Yanıtla
  • şerin: Yakismiyosunuz hadiseye yakisiyon 0 0 Yanıtla
  • şerin: Murat hadise sana cok yakisiyo 0 0 Yanıtla

Advertisement