Eyvah Eyvah... Özge Bikinili Yakalandı! - Son Dakika
Magazin

Eyvah Eyvah... Özge Bikinili Yakalandı!

Eyvah Eyvah... Özge Bikinili Yakalandı!

Balayında Ege sahillerini gezen Ata Demirer ile Özge Borak, güneş altında sere serpe tatilin keyfini çıkarıyor.

01.06.2012 12:03  Güncelleme: 12:31

Eyyvah Eyvah 2'nin çekimleri sırasında tanışan ve bir yılı aşkın süredir birlikte olan Ata Demirer ile Özge Borak geçtiğimiz ay İstanbul'da düzenlenen büyük bir törenle evlenmişti. Çift şimdi başbaşa balayındalar.

Nisan ayında evlenen Ata Demirer'le Özge Borak'ın balayı devam ediyor. Uzun süredir baş başa Ege sahillerini gezen ikili, önceki gün Bodrum Gümüşlük'teydi.

Çiçeği burnunda karı-koca, gözlerden uzak rahat rahat denize girmek için Sysyphos Pansiyonu'nun plajına geldi. Demirer, bol bol yüzerken, Borak sahilde güneşlenip kitap okumayı tercih etti.

ÇİFTE KUMRULAR GİBİ

Kırmızı bikinisiyle dikkat çeken Özge Borak, eşinin ısrarlarına rağmen denize girmedi. Ata Demirer, bir ara şnorkel ve deniz gözlüğünü takıp kıyıdan iyice açıldı. Özge Borak da sık sık eşinin fotoğraflarını çekti.

NİKAH MEMURU CEM YILMAZ'INKİ İLE AYNIYDI

Ata Demirer, 1.5 yıldır beraber olduğu Özge Borak'la Suada'da gerçekleştirilen düğünle dünya evine girmişti. Çiftin nikâhını, Cem Yılmaz'ı evlendiren memur kıymıştı.

10 Mart'ta manken Ahu Yağtu ile Pera Palas Otel'de evlenen Cem Yılmaz'ın nikahını kıyan memur Saffet Karahasanoğlu, bu kez ünlü komedyen Ata Demirer'i evlendirmek için Suada'daydı. Fakat Demirer kendisini nikahına çağırmayan Yılmaz'ı düğününe davet etmemişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eyvah Eyvah... Özge Bikinili Yakalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement