Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi "Dedektif Pikachu", Sosyal Medyaya Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi "Dedektif Pikachu", Sosyal Medyaya Damga Vurdu

1990'ların sonlarında televizyonlarda yayımlanan ve 120'dan fazla ülkede gösterilen çizgi kahramanlar Pokémon'un filmi "Dedektif Pikachu" sosyal medyada gündem oldu.

14.11.2018 12:55  Güncelleme: 16:00

Yayınlandığı tarihte büyük bir kitleyi peşinden sürükleyen fenomen çizgi film Pokémon'lar, 'Dedektif Pikachu' filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Müjdeyi alan hayranları ise film tarihini iple çekiyor.

ÇOCUKLUK YILLARINA GİTTİLER

Ryan Reynolds'ın sevimli Pokémon Pikachu'ya sesiyle hayat verdiği Detective Pikachu'dan ilk fragman yayınlandı. Tanıtımın ardından film, sosyal medyada gündem oldu. Film ile çocukluk yıllarına dönen sosyal medya kullanıcıları güldüren yorumlara imza attı.

İşte "Detective Pikachu" hakkında komik yorumlar ;

Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi
Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi
Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi

FİLMİN KONUSU

Detective Pikachu filmi temelde Pokemonların ve insanların barış içinde birlikte yaşadığı bir dünyada geçer. Fakat Pokemonlar ve insanlar birbirlerini anlamadıkları için direkt sözlü iletişim kuramazlar. Tim Goodman'ın evinde bulduğu Pikachu ile konuşabilmesi her şeyi değiştirir. Sadece Tim Goodman'ın anlayabildiği Pikachu, diğerlerine göre yalnızca "Pika-pika" diyebilmektedir. Tim, dedektiflik yapan Pikachu ile bir araya gelir ve kaybolan babasını bulmak üzere kolları sıvar.

Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi

Pikachu'yu seslendiren Ryan Reynolds'a Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Suki Waterhouse, Bill Nighy, Kathryn Newton ve Rita Ora gibi isimler eşlik ediyor.

Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi
Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi
Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon\'un Filmi "Dedektif Pikachu", Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Son Dakika Magazin Fenomen Çizgi Kahramanlar Pokémon'un Filmi 'Dedektif Pikachu', Sosyal Medyaya Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Heyt be: Ulan bu nasıl izlenmez 7 0 Yanıtla
  • ketum: KIZIM BUYUSEDE GİTSEMMM. YADA KOMSU ÇOCUĞUNU GÖTÜRECEZ ARTIK 0 0 Yanıtla

Advertisement