Mıss Finland 2012 yarışmasında dereceye giren 3 güzel, katalog çekimi için geldikleri Antalya'nın Alanya İlçesi'nde özel bir defilede bikini ve günlük kıyafetleri sergiledi.
Finlandiya'da geçen Şubat ayında düzenlenen 'Miss Finland 2012' güzellik yarışmasının birincisi 21 yaşındaki Sara Chafak, ikincisi 23 yaşındaki Sabina Sarkka ve üçüncüsü 24 yaşındaki Viivi Suominen, kamp yaptıkları Alanya'da bir restoranda düzenlenen defileye katıldı. Finli güzeller, defilede bikini ve günlük kıyafetleri tanıttı.
Ülkelerini uluslararası güzellik yarışmalarında temsil edeceklerini kaydeden Finli güzeller, bu yarışmalardan güzellik tacıyla dönmek istediklerini söyledi. Ülkesini 'Miss International 2012' temsil edecek Viivi Suominen, Türk kadınlarının çok güzel olduğunu söyledi. Sokakta gördüğü her kadının makyajlı ve bakımlı olduğunu anlatan Suominen, "Türk kadını çok modern ve bakımlı" dedi.
Sara Chafak 'Miss Universe 2012', Sabina Sarkka 'Miss World 2012', Viivi Suominen ise 'Miss International 2012' de Finlandiya'yı temsil edecek. - Antalya/ Alanya
Son Dakika › Magazin › Finli Güzeller Defilede - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.