Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı

Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Show'da deprem yaşanıyor. Meşhur "Naime" karakterini canlandıran Ecem Erkek ve usta oyuncu Murat Akkoyunlu'nun projeye veda ettiği öğrenildi.

04.07.2021 23:51  Güncelleme: 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV ekranlarının fenomen programı Güldür Güldür'ün sezon finali yapmasıyla birlikte, projeden 2 ismin de ayrıldığı ortaya çıktı. Ekim ayında yeniden ekranlara gelmeye başlayacak olan projede, izleyicinin severek takip ettiği karakterlerden biri olan Naime'yi canlandıran Ecem Erkek'in olmayacağı öğrenildi. Usta oyuncu Murat Akkoyunlu da yeni sezonda projede yer almayacak.

BÜYÜK ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU

Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür'ün sezon finaliyle birlikte Ecem Erkem ve Murat Akkoyunlu'nun projeden ayrılması büyük üzüntüye neden oldu.

Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı

INSTAGRAM HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Naime karakteriyle büyük üne kavuşan Ecem Erkek, Instagram hesabından Güldür Güldür hayranlarına veda etti. Erkek veda paylaşımında, "Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım 'şeyi' kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum .Gelecek sezon Güldür Güldür'de olmayacağım . Bir sonraki durakta görüşelim" dedi.

Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı

HAYRANLARI BÜYÜK ŞAŞKINLIĞA UĞRADI

Ecem Erkek'in Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, hayranları da yorum yağdırdı. Erkek'in çok sayıda hayranı, "Ayrılıyorum deme", "Bu bir ayrılık açıklaması değildir umarım", "Naime için izliyorduk, artık izlemeyiz" gibi yorumlarda bulundu. Hayranlarının ayrılık nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadığı, yorumlarda açık şekilde görüldü.

Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı

AKKOYUNLU'NDAN SEYİRCİYE TEŞEKKÜR

Murat Akkoyunlu ise paylaşımında "Güldür Güldür seyircisine ve ekibine yol arkadaşlıkları için teşekkürler. Önümüzdeki sezon bol reytingler dilerim" notunu düştü.

Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı
Güldür Güldür Show\'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı

Son Dakika Magazin Güldür Güldür Show'da deprem! Naime karakterine can veren Ecem Erkek projeden ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mesut Can: Ya bu iki oyuncu gitmese iyi ya çok üzğldüm 49 14 Yanıtla
  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement