Gupse Özay'dan Muhteşem Ahmet Kaya Şarkısı - Son Dakika
Magazin

Gupse Özay'dan Muhteşem Ahmet Kaya Şarkısı

Yeni filmi Deliha'da farklı bir rolle karşımıza çıkan ünlü oyuncu, Ahmet Kaya şarkısı söylediği sahne ile oyunculuğu kadar sesinin de güzel olduğunu kanıtladı.

10.11.2014 12:10  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalan Dünya dizi ile birlikte yıldızı parlayan Gupse Özay'ı ilginç bir rolde izleyeceğimiz Deliha filminden yeni bir klip görücüye çıktı.

AHMET KAYA ŞARKISI SÖYLEDİ

Ekranların deli dolu kızı Gupse Özay, yeni filmi Deliha için stüdyoya girdi. Ahmet Kaya'nın yorumuyla tanıdığımız sözleri Ali Çınar'a ait olan 'Hep Sonradan'ı seslendiren Özay'ın sesi dinleyenleri şaşırttı.


Gupse Özay\'dan Muhteşem Ahmet Kaya Şarkısı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gupse Özay'dan Muhteşem Ahmet Kaya Şarkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hülya: güzel söylemiş ama ahmet kayanın sesi gibi var mı? ahmet kaya ülkücülerin gizli sevdası solcuların ise büyük aşkıdır. . . ben solcuyum eşimde ülkücüdür sabah akşam dinleriz :))) 33 9 Yanıtla
    hülya: xxxx çok saçmalamışsın müzik evrenseldir sanatına bakacaksın ahmet kayanın. . . bir ülkücü neden dinlemesin ki ahmet kayayı benim eşimin yaşı 36 askerden önce senin gibi düşünüyordu yani faşistti daha doğrusu ergendi nereye çeksen oraya giderdi askere gitti geldiğinden beri ahmet kaya dinliyor. . . 6 0 HAYALET: Senin kocan ülkücü falan değil demogoji yapıyorsun, kürd olabilir. Bir TÜRK milliyetcisi asla bölücünün, hainin şarkısını dinlemez. Yemezler bayan yemezler. . . . . 1 5 hülya: sizinle ülkücü anlayışımız aynı olmadığı için anlaşamadık :) biz eş dost arkadaş seçerken hayatımızda ırkına mezhebine diline bakmayız insanlığına bakarız ALLAH ın yarattığını hor görmeyiz. . . yaradılanı severiz YARADANDAN ötürü. . sizler ise kahve köşelerinde ya da mahalle aralarında sizden olmayanlara saldırmak için onlarla ters düşmek için hep emir beklersiniz yani kula kulluk edersiniz. . . . 2 0
  • Ã?Â?Ã?Â?anlÃ?Â?Ã?± kentli: Ne önemli haber yaw. Bütün millet merak etmiştik.... 10 13 Yanıtla
  • vatanamillete: Muhteşem ses!!! Bu bir şaka olsa gerek! İyice suyunu çıkarttınız. 17 4 Yanıtla

Advertisement