Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı! - Son Dakika
Magazin

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı!

Muhafız dizisiyle adını dünya çapında duyuran oyuncu Hazar Ergüçlü, bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Ergüçlü, dergi için cesur pozlar verdi.

04.04.2019 21:59

Çağatay Ulusoy'la başrolünü paylaştığı Muhafız dizisiyle adını dünya çapında duyuran oyuncu Hazar Ergüçlü, Instyle dergisinin çekimi için objektif karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Ergüçlü, dergi için cesur pozlar verdi.

YAPIMCI OLDU

Hazar Ergüçlü SİYAD'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü kazandığı 'Kar' filminin yönetmeni Emre Erdoğdu'nun yeni filminin yapımcısı oldu. Kapak yıldızı olduğu Instyle dergisinin nisan sayısı için Koray Parlak'ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar veren başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yapımcılık planını anlattı.

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı!

"GÜCÜM YETTİĞİNCE DESTEK OLDUM"

Baş rolünde yer aldığı "Kar "filmi sayesinde tanıştığı yönetmen Emre Erdoğdu'nun yeni filminin yapımı için ona parasal destek sağlayacağını açıkladı: " Türkiye'de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama su an hiç bulamıyor o desteği. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim."

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı!

"FİLMLERE İDEOLOJİK YAKLAŞMIYORUM"

Hazar Ergüçlü, bağımsız filmleri, gişe filmleri, popüler kültür dizileri, uluslararası projeleri ve reklam kampanyalarını bir arada yürüttüğü kariyeri ile ilgili "Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bağımsız sinemanın da ideolojik yaklaşmıyorum, ikisinin dinamikliğinden aldığım haz başka." diye açıkladı.

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı!

"ÇAĞATAY'LA ÇALIŞMAYI SEVİYORUM"

'Hakan: Muhafız dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy için "Çağatay'la oynamayı da çok seviyorum. Yakından tanıdığın biriyle çalışmak büyük bir konfor." yorumunda bulundu.

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı!

BBC DİZİSİNDE ROL ALACAK

Pek yakında 'The Mallorca Files' isimli BBC dizisinde bir makyaj artisti rolünde izleyeceğimiz Ergüçlü, Mallorca Adası'ndaki rol arkadaşlarının kendisinin Nuri Bilge Ceylan ile çalışmış olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını da anlattı.

Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı!

Son Dakika Magazin Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü, Cesur Pozlarıyla Yürek Hoplattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Furkan: Yüreği hoplamayanlar? 31 5 Yanıtla
  • Eyt: Sandıktan eyt çıktı 11 6 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Babası yaşında adamla birlikte dimi bu 11 3 Yanıtla
  • Aleyna : Güzellikk 2 10 Yanıtla
  • Hazal hayranı: Ne buluyorsa babası yaşındaki adamla beraber oluyor? Halbuki benimle olsa hayatını yaşar tıpkı çocuklar gibi 7 4 Yanıtla
  • Ali: Gündem olmak için illa soyunmaniz gerek demi,yazık size. 10 0 Yanıtla
  • ?: Bu ne ya 8 1 Yanıtla
  • Abdullah: Sanat adı altında abdest bozar gibi poz veriyor . Bu pozu elin garibanı verse dalga geçerler. Şöhret uğruna soyunup ahireti tehlikeye atmak. Bu mu sanat. 7 2 Yanıtla
  • Hemşinli: tahta 8 0 Yanıtla
  • Akan: Şuan şeytana hizmet ediyorsunuz farkında yada değil şeytanlaşmış insanların şerrinden Allaha sığınalım 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement