"Hababam Sınıfı Asla Yeniden Çekilemez" - Son Dakika
Magazin

"Hababam Sınıfı Asla Yeniden Çekilemez"

Dogu Akdeniz Üniversitesinde konusan Halit Akçatepe, "Türkiye'nin tüm filmleri yeniden çekilebilir ama Hababam Sınıfı çekilemez." dedi.

18.01.2014 19:02  Güncelleme: 19:06

Yesilçam'ın usta ismi Halit Akçatepe, geçtigimiz günlerde Kıbrıs'taki Dogu Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen bir söylesiye katıldı. 'Hababam Sınıfı' serisinde canlandırdıgı 'Güdük Necmi' karakteriyle özdeslesen ünlü oyuncu, ögrencilerin büyük ilgisiyle karsılastı. Akçatepe; yaptıgı esprilerle herkesi kahkahaya bogdu. Akçatepe, "Bizi güldürür müsünüz?" diyen bir ögrenciye "Ben soytarı mıyım ulan?" seklinde esprili bir yanıt verdi. Ünlü oyuncunun konusmasından dikkat çeken noktalar söyle:

Türkiye'nin tüm filmleri yeniden çekilebilir ama 'Hababam Sınıfı' çekilemez. Seyirci bizi sevdigi için pesimizden geldi. Iyi bir sey yapmısız demek ki. 'Hababam Sınıfı', bütünüyle çok güzel bir isti.

Filmde sadece üç kisi profesyonel oyuncuydu, diger 23 kisi gazete ilanıyla seçilmisti.

Türkiye'de sanatın degeri yok. Sinema ve televizyon benim için konserve gibi ama tiyatro öyle degil. Ne yaparsan yap, isini iyi yap.

'MAHMUT HOCA DA FENERBAHÇELİ'

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Halit Akçatepe, kendisine hediye edilen Fenerbahçe atkısını boynuna taktı. Ünlü oyuncu, "Mahmut Hoca', hangi takımı tutuyordu?" diye soran bir ögrenciye "Ee o da Fenerbahçeli" yanıtını verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Hababam Sınıfı Asla Yeniden Çekilemez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement