Acun Ilıcalı ve Hadise'nin arası bozuk mu? Hayranlarının yakaladığı doğum günü detayı çok su kaldırır - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı ve Hadise'nin arası bozuk mu? Hayranlarının yakaladığı doğum günü detayı çok su kaldırır

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı ile ünlü şarkıcı Hadise'nin aralarının O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğu nedeniyle açık olduğu iddia edildi. İkili arasındaki soğukluk iddiaları ise her sene düzenli olarak Acun'un doğum gününü kutlayan Hadise'nin bu sene kutlama yapmaması sonrasında güçlendi.

31.05.2021 22:17  Güncelleme: 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O Ses Türkiye programında uzun süredir jüri koltuğunda oturan Hadise ile programın yayınladığı kanal olan TV 8'in sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın arasının bozuk olduğu iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

HADİSE'NİN YERİNE GÜLŞEN

Son dönemde 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyeleri Ebru Gündeş ile Hadise arasında yaşanan olaylar nedeniyle Ilıcalı'nın yeni sezonda Hadise'nin yerine Gülşen'le anlaşacağı haberleri çıkmıştı. Hadise'nin her sene sosyal medyada Ilıcalı'nın doğum gününü kutlamasına rağmen, bu yıl es geçmesi dikkat çekti.

TAKİPÇİLERİNİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Şarkıcı, geçtiğimiz yıl Ilıcalı'yla karesini sosyal medya hesaplarından yayınlamış, "Uzun yıllardır seninle aynı proje içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Sen dostum diyebildiğim nadir insanlardansın, İyi ki doğdun Acun!" diye yazmıştı.

BU SENE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMADI

Hadise'nin bu sene Ilıcalı için kutlama mesajı yayınlamaması takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı. Yarışmanın diğer jüri üyesi Murat Boz'un Ilıcalı'nın doğum gününü kutladığı görüldü.

Acun Ilıcalı ve Hadise\'nin arası bozuk mu? Hayranlarının yakaladığı doğum günü detayı çok su kaldırır
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı ve Hadise'nin arası bozuk mu? Hayranlarının yakaladığı doğum günü detayı çok su kaldırır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali murat Çetinkaya: Hadiseden daha iyisini bulamazsın sanattan anlayan biri müzigin piridir kimde ses var bilir 48 40 Yanıtla
  • Merve Buyukaslan: Hadise ablam o ses Türkiye yarışmasında olmasa o yarışmanın hiç bir anlamı yoktur benim için canım benim Hadise ablacım ¦? keşke tekrardan sen dönsen yarışmaya 15 2 Yanıtla
  • Zeynep Nursen: Menfaati bitti diye aramıyor, çıkarı olsa bak nasıl arar 3 0 Yanıtla

Advertisement