Hakan Eratik Boşanmadan Sonra İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Magazin

Hakan Eratik Boşanmadan Sonra İlk Kez Konuştu

Hakan Eratik Boşanmadan Sonra İlk Kez Konuştu

Eratik, Yeşil Salkım'dan boşandıktan sonra ilk kez konuştu ve "Kadınsal hislerle 'Başka biri mi var?' dedi ama onu aldatıp başka birinin elini tutacak kadar maymun değilim!" dedi.

12.09.2015 09:16  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Eratik, Yeşim Salkım'dan boşanır boşanmaz onu aldattığı iddialarına: "Kadınsal hislerle 'Başka biri mi var?' dedi ama onu aldatıp başka birinin elini tutacak kadar maymun değilim!..." dedi.

İşte Hakan Erati'in Sabah'tan İlker Gezici'ye verdiği röportajı...

"GECE YAŞAMAYI SEVERİM"

Boşanmanız çok ani oldu ve siz hiç konuşmadınız.

Biraz soğusun istedim. 'Boşandım, kurtuldum' duygusu yaşamadım. Her şey kendiliğinden gelişti ve bitti. Sonra biz, 'Ne oldu şimdi, boşandık mı? Nasıl yani?' diye kaldık. Kader kendi hazırladı bu süreci. Bizim hiç kavgamız gürültümüz olmadı.

Yeşim Hanım, boşanmayı sizin istediğinizi söyledi.

Evet, ben istedim, ilk dile getiren ben oldum. Ama evliliğe ve çocuğumuza nasıl karar verdiysek ayrılmaya da yine birlikte karar verdik. O yüzden bunu hiç kendi üstüme almam. Bu, kendi kendini hazırlayan bir süreç oldu.

Peki bu süreci yaratan sebepler neydi? Aşk mı bitti?

Aşk sürekli devam eden bir şey değil. Aşkın ömrünün yedi yıl olduğuna dair araştırmalar var. Aşk, yerini başka şeylere bırakıyor. Bizim boşanmamızın kesin sebebi şudur diyemem. Belli bir süre sonra beklentiler, yaşantılar ve gelecekle ilgili farklı planlar yapıldığında mecburen ayrılma süreci yaşanıyor. Kendi hayatlarımızla ilgili planlarımız örtüşmemeye başlayınca bu sürece girildi. Akışına bırakarak yaşadık, adını koymadık.

Yeşim Hanım, bir seferinde sizin gece hayatını sevdiğinizi ve kendisinin buna ayak uyduramadığını söyledi. Bu bir sebep olabilir mi?

Ben gece yaşamayı seven bir adamım. Gece insanıyım, doğru. İlham perileri gece daha çok geliyor ama bu bir sebep değil bence.

"MADDİ SIKINTI DA ÇEKTİK"

Zor bir kadın mı Yeşim Salkım?

Tabii ki. Dominantlığı var ama dinlediği nadir insanlardan biriyim. Bende onu ikna eden bir taraf da var. Severek evlendik, mutluyduk. Bir hayat arkadaşlığı ve dostluk var. Bu durum ömür boyu devam edecek. Bazı sıkıntılar oldu; öyle sanıldığı gibi zengin, varlıklı bir hayat sürmedik. Maddi olarak zorlandığımız dönemler oldu ama bunu yansıtmadık. Yeşim hayatıma girdiği için ve en değerli varlığım kızımın annesi olduğu için Allah'a şükrediyorum... Yeşim'i Allah'ın bir lütfu olarak görüyorum. Onu hayatım boyunca sevmeye devam edeceğim, hiçbir zaman hayatımdan çıkarmayacağım.

Boşandıktan sonra birlikte tatile çıktınız.

Evet, mutlu aile pozu değil o; olması gereken şey aslında. Bunu başarabilmek çok önemli. 'Çocuğumuz için bir aradayız' da demiyorum. Hepimiz için yaptık bunu.

Ada ne düşünüyor peki?

Ada'nın olgunluğu sayesinde bu süreci kolaylaştırmaya çalıştık. Bu konuda kendimi kötü hissetmiyorum çünkü babalıktan ayrılmadım ben.


Son Dakika Magazin Hakan Eratik Boşanmadan Sonra İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • barış: soyadı ne biçimdir. eratik 10 6 Yanıtla

Advertisement