İrem Derici'nin Aşk Haberlerine Eski Eşi Misilleme Yaptı - Son Dakika
Magazin

İrem Derici'nin Aşk Haberlerine Eski Eşi Misilleme Yaptı

İrem Derici\'nin Aşk Haberlerine Eski Eşi Misilleme Yaptı

İrem Derici'nin Lider Şahin'le aşk yaşadığı haberlerinin yayınlanmasının hemen ardından Rıza Esendemir de sarışın bir güzelle görüntülendi.

10.06.2016 10:08  Güncelleme: 10:23

İrem Derici'nin, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü radyocu, üç ay önce boşandığı eski eşinin aşk haberlerinin yayınlandığı günün akşamı, Nişantaşı'nda sarışın bir güzelle baş başa yemek yerken görüntülendi.

YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Kız arkadaşı yüzünü gizlemeye çalışırken Esendemir, "Lütfen çekmeyin" diyerek muhabirlere ricada bulundu. Çift, çağırdıkları taksiyle mekândan apar topar ayrıldı.


SELAMİ ŞAHİN DE AÇIKLAMA YAPTI

İrem Derici'nin sevgilisi Lider Şahin'in babası Selami Şahin ile annesi Didem Şahin, oğullarının ilişkisi hakkında, "Yetişkin ve bekâr insanlar. Tabii ki sevgilileri olacak. Diledikleri insanla ilişki yaşayabilirler" açıklamasını yaptı. (Habertürk)

Son Dakika Magazin İrem Derici'nin Aşk Haberlerine Eski Eşi Misilleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HATAYLI MUSTAFA : bızı ırem derıcının askı ılgılendırmıyor sayın haber ajansı mılletı dını ne oldugu bellı olmayan fuhusu yasamak hayat tarzı olan ınsanları haber yaparak ve onumuze servıs ederek yaptıgınız habercılık meslegını alcatmayn 11 0 Yanıtla
  • dahanelerduycaz.: Çokta tin ülke meselesi sanki. 7 0 Yanıtla
  • Fatih Ayaz : Herşey para değilmi sevgiliden bile vazgeçe biliyorlar . Yazık be yuh 0 0 Yanıtla

Advertisement