Ivana, Sevgilisini Yakın Arkadaşıyla Tanıştırdı - Son Dakika
Magazin

Ivana, Sevgilisini Yakın Arkadaşıyla Tanıştırdı

Ivana, Sevgilisini Yakın Arkadaşıyla Tanıştırdı

Ünlü model, geçen hafta birlikte görüntülendiği sevgilisi Can Çelebi'yi, yakın arkadaşı Sinem Yıldırım ile tanıştırdı. Sert, mekandan sevgilisiyle ayrı ayrı çıktı.

11.04.2015 10:16  Güncelleme: 10:23

Ivana Sert geçtiğimiz hafta görüntülendiği yeni sevgilisi Can Çelebi'yi önceki akşam Ortaköy Zuma'da yakın arkadaşı Sinem Yıldırım'la tanıştırdı.

BERABER ÇIKMADILAR

Akşam yemeğine çıkan arkadaş grubu yaklaşık 5 saatlik yemek sonrası mekandan ayrılmak istedi. Mekan önünde gazetecilerin beklediğini öğrenen Ivana Sert ve sevgilisi Can Çelebi mekanı beraber terk etmek istemedi.

ÇELEBİ BİR SÜRE OYALANDI

Can Çelebi arabasıyla arasında Sinem Yıldırım'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla sevgilisi Ivana Sert'i Emirgan'da bir mekana gönderdi. Çelebi, daha sonra mekan içerisinde yaklaşık yarım saat vakit geçirip, on dakika bekledikten sonra mekanı ön kapıdan terk etmek istedi.

BAŞARILI OLAMADI

Görüntülenmekten kaçmak için binbir türlü yola başvuran Çelebi, amacında başarılı olamadı ve otel çıkışı objektiflere yakalandı. Can Çelebi daha sonra otel önünde bindiği taksiyle sevgilisi Ivana Sert ve arkadaş grubunun yanına gitti.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ivana, Sevgilisini Yakın Arkadaşıyla Tanıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Elif: Ivana sertte ne buluyorlar anlamadim. Güzel ola bilir, ama o para kimde olsa saatlerce güzellik bakimindan cikmaz. Kadinin cekici bir yönü yok, resmen mahkeme duvari. 8 9 Yanıtla
  • Yorum ekle: Şunun tipe bak at Hırsızı Gibi ?? 2 8 Yanıtla
  • Candan Genç: Gözün aydın Can Baba olacaksın. 2 1 Yanıtla

Advertisement