Karadayı 36. Bölüm Fragmanı İzle - Son Dakika
Magazin

Karadayı 36. Bölüm Fragmanı İzle

Karadayı 36. Bölüm Fragmanı İzle

Karadayı 36. Bölüm Sezon Finalinde neler olacak? Karadayı 36. Bölüm ile bu akşam 20.00'de ATV ekranlarında sizlerle olacak. Karadayı eylül ayına kadar sezon arası verecek...

17.06.2013 15:19  Güncelleme: 15:32

Karadayı Mahir (Kenan İmirzalıoğlu) yangından hem Safiye'yi hem de Kader'i kurtarmaya çalışır. Ancak Mahir'i çok acı bir son beklemektedir.

Bu olaydan şüphelenen Feride (Bergüzar Korel), yangının sebebini gizlice araştırmaya başlar. Turgut ise Feride'ye olan aşkını sonunda itiraf eder.

Nazif duruşmaya çıkarılır. Feride için karar vakti gelmiştir. Bu sırada Ayten de Necdet'in karşısına çıkar. Öğrendikleriyle sarsılan Necdet, Feride ile konuşmaya karar verir!

Ancak Karadayı Mahir tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır... Karadayı hayranlarının soluksuz izleyeceği bir bölümle tatile giriyor...

Karadayı 35.Bölümde neler olmuştu

Mahir, Necdet'in peşine düşer. Necdet, Mahir'den kaçmak için bir plan yaparken Ayten'e olanları öğrenir!

Feride Mahir'i hiç ummadığı bir yerde bulur. Mahir'in en özel duygularına tanık olan Feride onun aşkına bir kez daha inanır ve Necdet'i sorguya alır.

Turgut ise Feride'ye ilan-ı aşk edecekken karşısına Mahir çıkar! Kader, cinayeti aydınlatacak bir dosya bulur ve Mahir'e ulaştırmaya çalışır.

Bunu öğrenen Turgut bir plan yapar ve Kader'in evini ateşe verdirir. Bu sırada Mahir de olay yerine gelir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Karadayı 36. Bölüm Fragmanı İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement