Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? - Son Dakika
Magazin

Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?

Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?

Önceki gün yayınlanan Kardeşlerim 28. Bölümün ardından 29. Yeni bölümün fragmanı yürekleri ağızlara getirdi. Kadir ile Akif'in yüz yüze geldiği görüntülerin ardından Ömer'in "abim kaza geçirmiş" sözleri ve "Başınız sağolsun" ifadesi Kadir ile ilgili gelişmeleri merak konusu haline getirdi.

17.11.2021 11:12  Güncelleme: 11:29

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Halit Özgür Sarı, 29. bölüm itibari ile diziden ayrılacak. Gül Abus Semerci'nin hikayesini yazdığı Kardeşlerim dizisinde bu ayrılık tüm izleyenleri üzecek.

Akif'in babasının katili olduğunu öğrenen Kadir, ondan hesap sormak isteyecek. Ancak bu durum hikayede büyük bir trajedinin yaşanmasına da neden olacak. Kadir karakterinin nasıl öleceği konusu da izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

20 Kasım Cumartesi akşamı atv ekranında dizi hayranları Kadir'in ölümü ile büyük bir hüzün yaşayacak.

KARDEŞLERİM 28. BÖLÜMDE NE OLDU?

"Güneşin sözü var bize, bir gün bizim için doğacak."

Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner. Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat'i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır. Aybike ve Şengül cephesinde, Berk'le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Babasından umduğu desteği alamayan Kaan'ın eline Akif'e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Halit Özgür Sarı 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Halit Özgür Sarı daha sonra Temel ve İleri Oyunculuk Craft Atölye'sinde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Diriliş Ertuğrul dizisi ile başlayan Halit Özgür Sarı birçok sinema ve dizide yer aldı.

TRT'de yayınlanan Şampiyon dizisiyle ün kazanan genç oyuncu günümüzde Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteriyle beğeni topladı.

28 yaşındaki başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı birçok dizi ve filmde rol aldı. İşte Halit Özgür Sarı dizi ve filmleri:

2018-2019 Diriliş Ertuğrul/ Süleyman Alp

2019-2020 Şampiyon/ Kerem

2020 Hakan: Muhafız/ Arif

2020 Kırmızı Oda/ Klinik Müdürü Murat

2021 Kardeşlerim/ Kadir

Son Dakika Magazin Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Betul Güven: Hep kötülerin kazandığı bir son olmasın herkes yaşattığıni yaşamadan ölmesin Akif sen çok kötüsün (bir dizi bu kadar gerçek ve güzel olamaz hayatta. Herşey bizim için )ağlamaktan helak olduk. 0 0 Yanıtla

Advertisement