Kate Middleton'ın "okulun ilk günü" kombini - Son Dakika
Magazin

Kate Middleton'ın "okulun ilk günü" kombini

Kate Middleton\'ın "okulun ilk günü" kombini

Cambridge dükü ve düşesi bu sabah çocuklarını okula götürdü. Okulun ilk gününde çocuklarının yanında olan çift, takdir toplarken özellikle Kate Middleton'ın şıklığı dikkatlerden kaçmadı.

06.09.2019 09:36  Güncelleme: 11:29

Bugün prenses Charlotte ağabeyi ile aynı okulda eğitime başladı. Anne ve babasının ellerin tutan kardeşler mutlu bir şekilde okula giderken düşesin şık kombini beğeni topladı.

MUTLU AİLE TABLOSU

Prenses Charlotte'un heyecanı gözlerinden okunurken ağabeyinin ve ebeveynlerinin mutluluğu objektiflere yansıdı. Mutlu aile tablosunu ile beğeni toplayan Cambridge dükü ve düşesi, örnek davranışlarıyla olduğu kadar düşesin şıklığı ile ilgi odağı haine geldiler.

 <a class='keyword-sd' href='/kate-middleton/' title='Kate Middleton'>Kate Middleton</a>'ın

KUSURSUZ GÖRÜNÜM

Kate Middleton'ın okulun ilk günü için tercih ettiği parçalardaki kusursuz uyum dikkatlerden kaçmadı. Prensi ve prensesin ellerinden tutarak okula götüren düşes, zarif kombini ile başarılı bir görünüm çizdi.

Kate Middleton'ı kusursuz veli kombininde çiçek desenli elbise, zarif ince kemer ve topuklu ayakkabılar yer aldı. Saçlarını da doğal tarzda yapan düşes, saç, kıyafet, elbise ve makyaj uyumuyla eleştirmenlerden tam not aldı.

Kate Middleton'ın

Son Dakika Magazin Kate Middleton'ın 'okulun ilk günü' kombini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement