İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu - Son Dakika
Magazin

İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu

Sabah saatlerinde özel bir araç ile Mary hastanesine kaldırılan 36 yaşındaki Kate Middleton, sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Kraliyet bebeği, tahtın altıncı varisi oldu.

23.04.2018 15:44  Güncelleme: 19:50

Cambridge Düşesi Kate Middleton üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Bebeğin cinsiyeti erkek. Bebeğin 3,9 kilo doğduğu duyuruldu.

BEBEK İÇİN KAMP KURDULAR

Çok sayıda İngiliz, William Shakespeare ile aynı gün doğan bebeği görmek için hastane önünde 15 gündür kamp kurmuşlar.

İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Kensıngton Sarayından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Kate, bu sabah saatlerinde doğum sancısının başlaması üzerine Paddington'daki St.Mary's hastanesine kaldırıldı. Londra'daki St George's Hastanesi'nin özel doğum kliniği Lindo Wing'de doğum yapan Middleton için hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

St Mary's Hastanesi önündeki hazırlıklar, 15 gün öncesinden başlamış, hastanenin bulunduğu caddeye park yasağı konularak cadde bariyerlerle kapatılmıştı.

İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu

POZ VERMESİNİ BEKLİYORLAR

Middleton ve William'ın daha önceki doğumlardan sonra olduğu gibi üçüncü bebekleriyle de doğum sonrası basına poz vermesi bekleniyor. Hem İngiliz hem de dünya basını da kraliyet ailesinin doğum sonrası fotoğrafını yakalamak için hastane önünde bekleyişini sürdürüyor.

İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu

ALTINCI VARİS OLDU

Yeni doğan kraliyet bebeği, ağabeyi Prens George ve ablası Prenses Charlotte'tan sonra tahtın altıncı varisi oldu. Prens William ve Kate Middleton'ın üçüncü bebeği, Cambridge Dükü unvanını alacak.

İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu
İngiltere\'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu

Son Dakika Magazin İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hikmet: Iyi parti dahada iyi olacak 7 15 Yanıtla
    gül beyaz: He he olacak bekle sen 0 1 orko: iyi değil bu Hikmet iyi değil. bakmayın siz buna. 0 0
  • eylem: bence cok kaliteli cok sevimli cok temiz kalpli bir kadin .bizim gorgusuzler gibi degil.tebrik ediyorum 12 8 Yanıtla
    orko: Mevz-u bahis İngiltere ise, gerisi şinanay yavrum şinanay! Kendinize gelin artık! 0 0
  • Eliz: Tebrikler kate ve helal olsun bizim kızlar oram bozulacak buram sarkacak diye bir taneyi zor doğururken oda sezeryanla. Sen çatır çatır üç evlat doğurdun bravo güzel kadın dianayı en iyi temsil eden ve benzeyen sensin. 6 1 Yanıtla
    Moon light: Siz de sizin kızlara kraliyet ailesinin sunduğu imkanları sunsanız sizin kızlar da çatır çatır doğurur kadın doğuruyo 1 ay sonra bi estetik hiç doğurmamış gibi hatun oluyo yabancı kadınlarla kendi kadınlarınızı kıyaslarken azcık da kendinizi yabancı erkeklerle kıyaslayın 2 2
  • rose: kadın 2 senede bır doğuruyor. 4 0 Yanıtla
  • pis fakir : bu kadinin adini google a yazin görsellere bakin.kilik kiyafeti. duruşu .cocuklariyla ilgilenisi.oturmasi kalkmasi ..makyaji ve sadeliği.bu imkanların ve unvanin çeyreği olmayanlar neler yapıyor .fiziği bozulmasin diye cocuk yapmıyor.bayiliyorum bu kadina 1 0 Yanıtla

Advertisement