Kerimcan Durmaz'ın Mafyaya "Kulağını Çeker Misiniz" Diye Şikayet Ettiği Arto, Çılgına Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Kerimcan Durmaz'ın Mafyaya "Kulağını Çeker Misiniz" Diye Şikayet Ettiği Arto, Çılgına Döndü

19.07.2018 10:34  Güncelleme: 12:15

Ünlü DJ Kerimcan Durmaz'ın mafyaya 'Kulağını çeker misiniz' dediği iddia edilen Arto, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından Sarallar grubunun bir üyesine kendisine hakaret eden kişiyi şikayet eden ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Sarallar Grubuna yönelik operasyonda ifade verdi. Kerimcan Durmaz, sosyal medyada kendisine hakaret eden bir kişiyi Sarallar grubunun bir üyesine şikayet ederek 'Kulağını çeker misiniz' demiş ancak bu kişi, isteğini yerine getirmemişti.

SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ

Kerimcan Durmaz'ın şikayet ettiği kişinin şarkıcı Arto olarak tanınan şarkıcı Harutyan Dalga olduğu ortaya çıkması üzerine, Arto sosyal medya hesabından Kerimcan Durmaz için ağır ifadeler kullandı.

Kerimcan Durmaz'ın Mafyaya

"ADALETE HESABINI ÖDEYECEKSİN"

Arto Kerimcan Durmaz'ı hedef alan paylaşımında şunları söyledi; "Sen nasıl kuduz, azmış, iğrenç, müptezel bir köpekmişsin dicem ama hayvanlara hakaret etmiş olacağım. Amerika'dayım, dönünce tabi hesabını ödeyeceksin adalete"

Kerimcan Durmaz'ın Mafyaya
Kerimcan Durmaz'ın Mafyaya

Son Dakika Magazin Kerimcan Durmaz'ın Mafyaya 'Kulağını Çeker Misiniz' Diye Şikayet Ettiği Arto, Çılgına Döndü - Son Dakika


Advertisement