Khloe Kardashian, OJ Simpson'a Babalık Testine Girmesi İçin Yalvarmış - Son Dakika
Magazin

Khloe Kardashian, OJ Simpson'a Babalık Testine Girmesi İçin Yalvarmış

Ünlü televizyon yıldızı Khloe Kardashian'ın, OJ Simpson'ın babası olabileceği şüphesiyle kendisinden babalık testine girmesini istediği ortaya çıktı.

13.06.2016 11:44  Güncelleme: 12:03

Robert Kardashian hakkındaki 'Reelz' adlı belgeselde konuşan Jeffrey Felix isimli gardiyan, OJ Simpson'ın Nevada eyaletindeki Lovelock Cezaevi'nde kaldığı sırada Khloe Kardashian ile görüştüğünü, Kardashian'ın Simpson'a babalık testini kabul etmesi için yalvardığını iddia etti.

SİMPSON, KHLOE'Yİ TELEFONDA SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞMIŞ

OJ Simpson'ın gasp suçundan 33 yıl hapis cezasını çektiği Lovelock hapishanesi gardiyanlarından Jeffrey Felix, Robert Kardashian hakkında çekilen belgeselde yaptığı açıklamalarda Khloe Kardashian'ın (31) Simpson ile telefondaki konuşmalarına kulak misafiri olduğunu söyledi. Felix, Simpson'ın haftada en az bir kere telefonla aradığını, bu yolla Kardashian ailesiyle iletişim kurduğunu açıkladı. Bu konuşmalardan birinde, Simpson'ın kendisinden babalık testine girmesi konusunda ısrar eden Khloe'yi sakinleştirmeye çalıştığı bir telefon konuşmasına tanık olduğunu dile getirdi.


SİMPSON: "BU BİR AİLE MESELESİ"

"Bir gün Khloe'nin telefonda bağırarak konuştuğunu işittim. Simpson bana dedi ki, 'Khloe sinirliydi çünkü beni babalık testine sokmak istiyordu'. Yayınlanan haberler sonrasında medyanın Simpson'ın üzerine geldiğini, onun Khloe'nin gerçek babası olup olmadığını öğrenmek istediğini belirtti. OJ, Khloe'ye hayır cevabı verdi. Telefon konuşmasından birkaç dakika sonra Simpson bana ne yapması gerektiğini sordu. Ona testi kabul etmesini söyledim. O da bana 'hayır' dedi. Niçin kabul etmiyorsun diye sorduğumda Simpson; 'Bu bir aile meselesi, herkesin öğrenmesine gerek yok' dedi."


ROBERT KARDASHİAN'IN İKİ KARISI DA AYNI İDDİAYI DİLLENDİRDİ

OJ Simpson'ın, Khloe'nin babası olduğu iddiası ilk kez 2009 yılında yayınlanan 'Keeping Up With The Kardashians' adlı televizyon şovunda Khloe'nin, evlatlık edinilmesini gündeme getirmesiyle ortaya çıktı. 2011 yılında anne Kris Jenner yaptığı açıklamada, Robert Kardashian ile olan evliliği sırasında kocasına sadakatsiz davrandığını kabul etti. Fakat Simpson ile bir ilişki yaşadığı iddiaları hakkında yorum yapmadı. Robert Kardashian'ın kanserden ölmeden 6 hafta önce 2003 yılında evlendiği 3. ve son karısı Ellen Pierson, 2012 yılında yaptığı açıklamada ölen eşinin kendisine Khloe'nin başka bir adamın çocuğu olduğunu söyledi. Bu açıklamasıyla Robert Kardashian'ın 2. karısı Jan Ashley'in açıklamalarını doğruladı.


ROBERT KARDASHİAN, OJ SİMPSON'IN AVUKATLIĞINI YAPMIŞTI

Kris Jenner'dan boşanması sonrasında Robert Kardashian ile evlenen Jan Ashley, Star dergisine yaptığı açıklamada: "Khloe onun çocuğu değil. Evlendikten sonra bunu bana Robert'ın kendisi söyledi." sözlerini sarf etmişti. Robert Kardashian, ünlü Amerikan futbolcusu ve sinema oyuncusu OJ Simpson'ın avukatlığını yapmış ve yakın dostluk ilişkileri kurmuştu.

Khloe Kardashian, OJ Simpson\'a Babalık Testine Girmesi İçin Yalvarmış

Son Dakika Magazin Khloe Kardashian, OJ Simpson'a Babalık Testine Girmesi İçin Yalvarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement