Türkiye'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı

11.12.2022 21:25  Güncelleme: 00:39

Kim Milyoner Olmak İster'de genç bir yarışmacı 11. soruyu da bilerek 1 milyon lira değerindeki final sorusunu açtırmayı başardı. Finalde, "Hangisi "Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" sorusu soruldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'de izleyicilerin nadiren rastladığı anlardan biri yaşandı. Yarışmaya katılan Batu Alıcı isimli genç, 1 milyon liralık soruyu açtırmayı başardı.

İŞTE FİNAL SORUSU

Final sorusunda, "Hangisi 'Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" diye soruldu. Şıklar ise şu verildi:

  • A: Bala Hatun
  • B: Banu Çiçek
  • C: Bamsı Beyrek
  • D: Bayındır Han
Türkiye bu anlara kilitlendi! İşte Kim Milyoner İster'deki 1 milyon liralık soru

B ŞIKKINI SEÇECEKTİ

Doğru cevabı A şıkkı olan soruyla ilgili 20 yaşındaki yarışmacı yanıttan emin olamadı ve çekilme kararı aldı. Bunun üzerine İmirzalıoğlu, "Peki, devam etseydin hangi şıkkı seçersin?" diye sordu. Bunun üzerine Alıcı, B şıkkı olan 'Banu Çiçek' yanıtını vereceğini söyledi. Doğru cevabın 'Bala Hatun' olduğunu gören yarışmacı rahat bir nefes aldı.

Son Dakika Magazin Türkiye'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı - Son Dakika


Advertisement