Kıvanç Tatlıtuğ'a Can Yaman'ın sözleri soruldu: Yorum yapmayacağım - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'a Can Yaman'ın sözleri soruldu: Yorum yapmayacağım

Can Yaman'ın magazin gündemine bomba gibi düşen "Kıvanç'ın dizileri İspanya'da izlenmiyor" sözleri Kıvanç Tatlıtuğ'a soruldu. Tatlıtuğ, o sözler için, "Kendim dışında gelişen herhangi bir olaya yorum yapmadım, yine yapmayacağım." dedi.

29.11.2019 21:25  Güncelleme: 21:36

Erkenci Kuş dizisinde hayat verdiği "Can Divit" karakteri ile büyük bir kitleye ulaşan Can Yaman, geçtiğimiz haftada bir radyo programına konuk olmak için İspanya'nın başkenti Madrid'e gitmişti. Burada 2 bine yakın İspanyol hayranı tarafından karşılanan yakışıklı oyuncunun, Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili söylediği "Dizileri İspanya'da izlenmiyor" sözü magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

"YORUM YAPMAYACAĞIM"

Can Yaman önceki akşam Bebek Lucca'daki partideydi. Oyuncu, mekana Kıvanç Tatlıtuğ'un da geleceğini öğrenince apar topar partiyi terk etti. 15 dakika sonra mekana gelen Kıvanç Tatlıtuğ gazetecilerle sohbet etti.

Tatlıtuğ, Can Yaman'la ilgili sorular üzerine "Beni gayet iyi tanıdığınızı düşünüyorum. Kendim dışında gelişen herhangi bir olaya yorum yapmadım, yine yapmayacağım. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Twitter'da TT listesine girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'a Can Yaman'ın sözleri soruldu: Yorum yapmayacağım

NE OLMUŞTU?

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz haftayı Madrid'de geçirdi. Meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ da aynı tarihlerde Madrid'deydi. Can Yaman, bu durumun hatırlatılması üzerine "Kıvanç abinin dizileri İspanya'ya satıldı mı bilmiyorum. Eğer satıldıysa öyle olur satılmadıysa yapacak bir şey yok. Başka bir oyuncunun dizisi izlenmiyorsa orada ünlü olması mümkün değil zaten" demişti.

Kıvanç Tatlıtuğ'a Can Yaman'ın sözleri soruldu: Yorum yapmayacağım
Kıvanç Tatlıtuğ\'a Can Yaman\'ın sözleri soruldu: Yorum yapmayacağım

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'a Can Yaman'ın sözleri soruldu: Yorum yapmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Kivanc: Adam yerine koymamış çok iyi yapmış yakışıklı adamı kıskanan bi gevşek aferin kıvanç 5 1 Yanıtla
  • T: Bende yorum yapmayacağım bu habere :-)) 5 0 Yanıtla
    Feryal: Bence en iyisini yapmış.. 3 0 Feryal: Iyi geceler-) 2 0 T: Yine bir günün sonu,,, iyi geceler diliyorum:-)) 1 0
  • Karayel : Adamsın Kıvanç can yamanmı yoksa cam tavanmı boş boş konuşuyor 2 1 Yanıtla
  • Mert: Adamsın senin geliceğini duymuş bebek luccadan hemen çıkış yapmış duruşun bakışın efendiliğin egosuz olman yeter 0 1 Yanıtla
  • Kim bu can soytarısı : Gül 1 0 Yanıtla
  • Yeter: Kıvanç kalitelidir 0 0 Yanıtla
  • Beyincik: Basın Medya önce tilkiyi büyütüp sonra hadise yaratıp milleti aptal yerine koyuyor. İyi troller.. seyredin yarışmaları bana gel yemek yapayım.. yuhhh.. ve yazık bu millete ki hala bunlara milyar dolar kazandırıp tv başında çekirdek yiyor.. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement