Konuğu Sümeyye Erdoğan'ı Eleştirince Müge Anlı Devreye Girdi - Son Dakika
Magazin

Konuğu Sümeyye Erdoğan'ı Eleştirince Müge Anlı Devreye Girdi

Kayıp çocuğu için canlı yayına çıkan kadın, "Belgeleri ve evrakları Sümeyye Hanım'a verdim ancak geri gelmedi" deyince Müge Anlı devreye girerek "Olur böyle şeyler" dedi.

23.03.2016 16:47  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı. Uzun süredir kendisinden haber alınamayan Enes'in dosyasının masaya yatırıldığı programa kayıp çocuğun Sümeyye Erdoğan'la ilgili sözleri damga vurdu.

ERDOĞAN VE EŞİYLE GÖRÜŞMÜŞ

Konuyla ilgili olarak Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan ile de görüştüğünü söyleyen acılı anne, kendisinden rapor ve evrakların istendiğini bunun üzerine Edirne'de yapılan bir mitingte Erdoğan'a tekrar ulaşmaya çalıştığını söyledi.

"ELİMDEKİ BELGE VE EVRAKLAR GERİ GELMEDİ"

Edirne'de Recep Tayyip Erdoğan ile görüşemediğini ama kızı Sümeyye Erdoğan'a durumu anlatma imkanı bulduğunu söyleyen anne. "Elimdeki dosya, evrak ve belgeleri Sümeyye hanıma verdim, bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Ama sonra bir şey çıkmadı, elimdeki belgeleri, fotoğrafları da alıp götürdü, bir daha onlar da geri gelmedi" diyerek mağduriyetini anlattı.

MÜGE ANLI DEVREYE GİRDİ

Bunun üzerine Müge Anlı'nın "Onlara bir günde bir sürü istek geliyor, olabilir böyle şeyler" diyerek konuğunun eleştirisine yanıt verdi.

Konuğu Sümeyye Erdoğan\'ı Eleştirince Müge Anlı Devreye Girdi

Son Dakika Magazin Konuğu Sümeyye Erdoğan'ı Eleştirince Müge Anlı Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement