Koronavirüs tedbirleri kapsamında Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri durduruldu - Son Dakika
Magazin

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri durduruldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Aldülhamid dizisinin çekimlerine tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında ara verildi.

19.03.2020 15:02  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya ve Duygu Gürcan'ın oynadığı Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimlerine ara verildi.

DİZİLERİN ÇEKİMLERİNE ARA VERİLDİ

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 8 bin 800'den fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 218 bin insana sirayet eden virüs, Türkiye'ye de sıçradı. Ölümcül virüsün 2 vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle etkisi göstermesiyle ülkemizde önlemler had safhaya çıkarıldı. Önlemler kapsamında birçok dizinin çekimlerine de ara verildi. Savaşçı, Bir Annenin Günahı ve Hekimoğlu'nun ardından Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri de durduruldu.

"SAĞLIKLI ŞEKİLDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE"

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Koronavirüs salgınından korunabilmek için gerekli önlemleri mutlaka almalıyız. Bizler de geçici olarak Payitaht Abdülhamid dizimizin çekimlerine ara veriyoruz. Gerekli önlemleri alarak sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda buluşmak dileğiyle" denildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri durduruldu
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri durduruldu

Son Dakika Magazin Koronavirüs tedbirleri kapsamında Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • AKLIBAŞINDA: BAKALIM DAHA NE KADAR GİZLENECEK GERÇEKLER 1 1 Yanıtla
  • şamil: Bir şey olmaz.Hayırlısı olsun.Daha güzel günlerde güzel hizmetler devam eder.Allah tüm milletimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.Tedbir bizden takdir yüce Rabbimizindir.Vesselam... 1 0 Yanıtla
  • Veli: Hani bunlar osmanli torunuydu 0 1 Yanıtla
  • ŞEBAATTİN : KOSKOCA Abdülhamid BİLE VÜRÜSTEN KORKUYORSA VAY HALİMİZE 0 1 Yanıtla
    isimsiz: ne alaka 0 0
  • Alo Sayın bakan : Halk bankasından çekilen krediler 3ay erteleme geldi. Pekala ben 2 ay ücretsiz izine çıkartıldım. Kredi borcum var. Kredi kartı borçlarım var. Bunları halk banktan değil ak bank iş bankasından çektim. Benim gibi yüzlerce insan var. Biz bu ülke vatandaşı degilmiyiz 0 0 Yanıtla
  • +++++++++++++: abdülhamit hastalık mı tanır yoksa bizim oyuncu mu tırstı 0 0 Yanıtla

Advertisement