Levent Kızıl'la Elif Dürüst Birlikte Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Levent Kızıl'la Elif Dürüst Birlikte Görüntülendi

Levent Kızıl\'la Elif Dürüst Birlikte Görüntülendi

Bir senedir ilişkilerini gizli yaşayan Levent Kızıl ile Elif Dürüst, basının her an takipte olduğu mekanlarda boy göstermeye başladı.

19.11.2013 13:54  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir senedir aşk yaşadıkları konuşulan ancak ilişkilerini göz önünde yaşamaktan kaçınan Elif Dürüst ile bir dönem Bursa spor'da kulüp başkanlığı yapan ve TFF'de görev alan ünlü spor adamı Levent Kızıl, önceki gün gazetecileri şaşırttı.

AŞKI İÇİN KİLO VERDİ

Geçtiğimiz aylarda eşinden olaylı bir şekilde boşanan, boşandıktan sonra 47 kilo veren Levent Kızıl, 2006'da Mehmet Germiyanlıgil'den boşanan sosyetenin ünlü simalarından Elif Dürüst'le birlikte dün akşam İstanbul'un en ünlü mekanlarından olan Ece Bar'ın 9. yıl kutlamalarına katıldı.

BASININ HER AN TAKİPTE OLDUĞU MEKANLARDAYDILAR

Gazetecilerden köşe bucak kaçan sosyetik ikili, önceki gün sabah-akşam basın mensuplarının her an takipte olduğu mekanlardaydı.

OBJEKTİFLERDEN KAÇMADILAR

Gündüz saatlerinde Bebek'te birlikte görüntülenen Elif Dürüst ile Levent Kızıl, akşam saatlerinde ise Beyoğlu'ndaki bir mekanda yine beraberdi. Gazetecileri fark eden sosyetik çift, tedirgin olmalarına rağmen objektiflerden bu sefer kaçmadı.






Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Levent Kızıl'la Elif Dürüst Birlikte Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement