MasterChef Türkiye'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu - Son Dakika
Magazin

MasterChef Türkiye'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu

MasterChef Türkiye'de finale sayılı günler kala yarışmaya veda eden isim belli oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı eleme potasında yarışmaya veda eden isim Hakan oldu.

12.12.2018 08:33  Güncelleme: 08:36

MasterChef Türkiye'de bu hafta nefes kesen dakikalar yaşanmaya devam etti. Final haftasına çok az bir zaman kala son sınavlarını veren yarışmacılar bu hafta zorlu dakikalar yaşadılar. Meltem, Kerem ve Hakan'ın kaldığı eleme potasında veda eden isim ise Hakan oldu.

İLK ELEME ADAYI MELTEM OLDU

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı şeflerin, yarışmacılara verdikleri puanların ardından belli oldu. 5 kişi kalan yarışmacılardan Meltem, Kerem, Burcu, Uğur ve Hakan arasında en yüksek puanı alan isim Kerem oldu ve Kerem eleme potasından kurtuldu. En az beğenilen ve az puan toplayan isimse Meltem oldu. Böylece Meltem bu haftanın ilk eleme adayı olan isim oldu. Haftanın diğer eleme adayları ise Croquembouche adlı pastayı daha kötü yaparak şefler tarafından beğenilmeyen Hakan ve Kerem oldu.

MasterChef Türkiye'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu
Hakan, Meltem, Kerem, Uğur ve Burcu

YARIŞMAYA HAKAN VEDA ETTİ

MasterChef'te bu hafta eleme potasına giren isimler oynanan oyunların ardından Meltem, Kerem ve Hakan oldu. Eleme etabında zorlu dakikalar yaşayan yarışmacılar şeflerin karşılarına türlü yemeklerle çıktılar. Final haftasına çok az bir zaman kala en az beğenilen ve yarışmaya veda eden isim, jürinin verdiği kararla belli oldu. MasterChef Türkiye'de bu haftanın veda eden ismi Hakan oldu.

MasterChef Türkiye'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu
Kerem, Meltem ve Hakan

ELENEN YARIŞMACILAR GELDİ

MasterChef'te bu hafta 5 kişi kalan yarışmacılardan Kerem, Uğur, Hakan, Meltem ve Burcu birbirleriyle zorlu yemekleri yapmak için yarıştılar. Yarışmacılara moral olması amacıyla elenen eski yarışmacılarda programa dahil oldu. Mehmet Sur'un yaptığı bazı konuşmalar yarışmacılara eğlenceli anlar yaşattı.

MasterChef Türkiye'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu

100 BİN TL İÇİN YARIŞIYORLAR

MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada sergilendi.

MasterChef Türkiye\'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Son Dakika Magazin MasterChef Türkiye'de Final Haftası Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • yeterr: yerinde bir karar olmuş o havalarda neydi öyle iyi olmuş güle güle hakan 6 11 Yanıtla
  • Cwn: Bu yarışmayı seyredenlere Allah akıl fikir versin,bu kadar saçma proğramlar seyrediliyorsa toplum olarak iflas ettiğimizin kanıtıdır 7 7 Yanıtla
  • Olmadi: Meltemden hic klas bi tabak cikmadi. Hakanin gitmesi hata idi bence de.. 12 1 Yanıtla
  • Hak yediler: Hakan kalmalıydı mememden çok hızlı ve daha çok yemek biliyor melteme torpil geçtiler finale iki kız iki erkek kalsın diye sırf ayrıca meltemin yaptığı acılı ekşili çikolata sosunu bir restoranda bilmeden yedim akşama kadar tadı ağzıma geldikçe kusmustum 10 1 Yanıtla
  • golllllllllllllll: yarışmayı ugur kazanacak kaynak saglam merak etmeyın hepsı senaryooo 9 0 Yanıtla
  • cobra: ne kadar gereksiz salak bir program 2 7 Yanıtla
  • Xxx: Hakan ne alaka 7 1 Yanıtla
  • yönetmen: senarist ne derse o olur 6 0 Yanıtla
  • HUKUKÇU: Cheff ler yarışmacılara kızıyor vs yok profesyonel mutfakta böyle tabak olmaz vs diyorlar ama kusura bakmasınlarda kendileride yanlarında çalışan elamanlarına yere un döktün çık 10k bekle vs diye cezamı veriyorlar çok merak ediyorum, kalite yerlerde... 5 0 Yanıtla
  • Sln: En çok uğurun yemeği beğenildi masterchef o olmalı meltem elenmeliydi 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement