Medya ve Sanat Ödülleri Törenine "Yıldız" Yağdı! - Son Dakika
Magazin

Medya ve Sanat Ödülleri Törenine "Yıldız" Yağdı!

Medya ve Sanat Ödülleri Törenine "Yıldız" Yağdı!

Aka Koleji Medya ve Sanat Ödülleri Töreni önceki gün düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

25.01.2012 11:36  Güncelleme: 14:14

Leon-İstanbul İletişim Danışmanlığı tarafından organize edilen ödül törenine ve kokteyl programına tam anlamıyla yıldız yağdı.

Zara, Pinhani, Melih Görgün, Mehmet Turgut, Demet Sabancı Çetindoğan, Pelin Karahan, İrfan Değirmenci, Mansur Elsabah, Hakan Yılmaz gibi ünlü isimlerin katıldığı törende 30 dalda ödül verildi.

En iyi Genç Yetenek dalında ödül alan Ünlü Popçu Melih Görgün, ödülünü alırken yaptığı konuşmada "Müzik yolculuğuma hayallerimiz ve rüyalarımız gerçekleri yaratır diyerek başlamıştım. Beraber birçok güzle şarkıyı ve müziği geride bıraktık. Bütün sevenlerimle birlikte daha nice 14 bahar tadında nice şarkıları hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. Aka Koleji'ne ban bu ödülü layık gördüğü için çok teşekkür ederim. Umarım her şey hayallerinizdeki ve rüyalarınızdaki gibi güzel ve gerçek olur." dedi

Yılın En İyi Müzik Grubu Seçilen Pinhani'nin Solisti Sinan Kaynakçı ; "Sizlerin sevgisi ve ilgisi bizim doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Özellikle öğrencilerden ödül almak bizleri çok iyi hissettiriyor. Başarılı olabilmek için bizlerin de sizlerin de çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Bizler sizler için güzel şarkılar üretmek konusunda çalışırken, sizler de okumaya devam edin ve molalarınızda bizleri dinlemeyi de unutmayın. Ayrıca Şubat ayında çıkacak albümümüzdeki yeni şarkılarımızı da dinleyin."dedi.

Yılın En Başarılı Bayan Muhabiri Ödülünü Alan Neşe Mesutoğlu ise; "Medya yalnız heyecan değil aynı zamanda umuttur. Her okunan yazı gelecek yazının teşvik kaynağıdır. İşte bu bakış açısıyla Cadde ekibiolarak biz de kaliteli ve güvenilir bir yayın çizgisinde ilerliyoruz. Türkiye'nin önde gelen isimleriyle yaptığımız İstanbul röportajlarıyla fark yaratıyoruz. İstanbul'u genç İstanbullulara anlatıyoruz. Aka Koleji'nin değerli öğrencileri de diğer ödül törenlerinde gördüğümüzün aksine gençlere ödül vererek fark yaratıyor. Gazetelere ilginin azaldığı bu dönemde Aka'lı okurlarımızı sevgiyle kucaklıyor, bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yılın Teknoloji Yazarı Ödülü'ne layık görülen Aksiyon Dergisi Teknoloji Editörü Mehmet Sakin şunları söyledi: "Öncelikle bir teknoloji yazarını okuyup ödüle layık gördükleri için Aka Koleji yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim. yazılarımda Güvenli İnternet konusuna sıklıkla yer vermeye çalışıyorum. Çünkü internet dünyasının sanıldığı gibi masum ve sanal olmadığını kullanıcıların tehlikelerini bilip ona göre gezinmelerini, yararlanmalarını istiyorum. Normal hayatta da sokaklar çok güvenli değil. Çocuklarımızı sokağa çıkarken tembihlediğimiz gibi internete girerken de çocuk yaştaki kullanıcıları karşılaşabilecekleri tehlikeler hakkında bilgilendirmek, zararlarından korumak zorundayız. Siz, Aka Koleji öğrencilerine güvenli bir internet gezintisi diliyorum."

Yeni Şafak Pazar Yayın Yönetmeni Recep Yeter: "Pazar ekleri masmavi bir gökyüzünün altında, bir sahil kasabasında sahilde bir bankta otururken hemen arkanızdaki ormandan gelen ve birbirine karışmış ağaç kokuları eşliğinde aldığınız nefes gibidir. İnsana iyi gelir. Sakinleştirir. Biraz yavaşlamasını sağlar. Beyin, aldığı oksijenle daha sıkı kavramaya başlar. Kalp, hissedebildiğini fark eder. Yeni Şafak Pazar eki olarak Aka Koleji'nin değerli öğretmenleri tarafından ödüllendirilmek, Yeni Şafak Pazar'ın yukarıdaki işlevleri çok daha iyi yerine getirebildiğinin bir işaretidir. Yeni Şafak Pazar'ı; insana iyi gelen oksijeni, tertemiz denizi, masmavi gökyüzüyle diğer sahil kentlerinden ayrışan Kaz Dağları'na benzetirseniz yanlış olmaz. Bu farkın farkında oldukları için Aka Koleji öğretmenlerini kutluyorum." dedi

Ödül Töreninde "Yılın Başarılı Sektörel Gazetesi ödülü ise BT Haber Gazetesi'ne gitti. BThaber'in Genel Yayın Yönetmeni Fatih Sarı şunları söyledi: "Teknolojinin bu denli hızlı geliştiği bir dünyada ülkemizin geri kalması düşünülemez. Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği gelişmiş ülkeler seviyesine çıkma vizyonunda teknolojiyi çok güçlü bir şekilde kullanmamız gerekiyor. İnternet'in sansürlendiği, teknolojinin tamamen dışa bağımlı hale getirilmeye çalışıldığı bu günlerde gençlerimize büyük görevler düşüyor. Biz BThaber olarak 18 yıldır teknolojiyi ve ülkemizin BT sektörünü geliştirmek için çaba harcıyoruz. Bu çabamızın genç kardeşlerimiz tarafından fark edilmiş olması ve 18. doğum günümüzden bir iki hafta sonra bu ödülle taçlandırılmamız, gençlerimizle nasıl da aynı frekansta buluştuğumuzun bir göstergesi. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." Dedi.

Medya ve Sanat Ödülleri Töreninde Ödül Alan Kişi ve Kuruluşlar:

Yılın En Başarılı Sektörel Gazetesi: BTHaber

En iyi Ekonomi Sayfaları: Hürriyet Ekonomi

En İyi Gezi Seyahat Dergisi: Voyager

En İyi Sinema Dergisi: Altyazı

Yılın Teknoloji ve Bilişim Yazarı: Mehmet Sakin Aksiyon

En iyi Türk Müzik Yayını Yapan Radyo: Âlem FM

En İyi Kültür&Sanat Radyosu: Açık Radyo

En İyi Yabancı Müzik İstasyonu: Metro FM

En İyi Türk Halk Müziği Yayını Yapan Radyo: Dünya Radyo

En İyi Haber Kanalı: Habertürk TV

Yılın En Başarılı Kadın Muhabiri: Neşe Mesudoğlu – Milliyet Cadde

En İyi Haber Radyosu: NTV Radyo

En İyi Şiir ve Gece Programı: Ahmet Selim Gündoğan-Radyo 7

Öğretmen Jürisi Özel Ödülü: Yeni Şafak Pazar

Öğretmen Jürisi Özel Ödülü: Ülke TV

En İyi Müzik Kanalı: Dream TV

En İyi Gençlik Kanalı: ZTV

En İyi Eğlence Kanalı Ödülü ATV

En Başarılı Haftasonu Programı: Oylum Talu İle Burası Haftasonu

En Başarılı Kadın Haber Sunucusu Ödülü: Nazlı Öztarhan – Star Haber

En İyi Haber&Tartışma Programı Ödülüne – Genç Bakış - Abbas Güçlü

Gazetecilik Onur Ödülü: İsmail Küçükkaya – Akşam Gazetesi

Yılın En İyi Show Programı Hakan Bey: Hakan Yılmaz

Radyo Yayıncılığı Onur Ödülü: Ceyhun Yılmaz

Türk Halk Müziği Onur Ödülü: Zara

Türk Pop Müziği En İyi Genç Yetenek Ödülü: Melih Görgün

Türk Pop Müziği Yaşam Boyu Onur Ödülü: Yaşar

Yılın En Başarılı Müzik Grubu Ödülü: PinHani

En Başarılı Fotoğraf Sanatçısı: Mehmet Turgut

2011 Yılı En Başarılı Bayan Dizi Oyuncusu Ödülü: Pelin Karahan

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Medya ve Sanat Ödülleri Törenine 'Yıldız' Yağdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement