Meral Okay Anısına 'Muhteşem' Bir Davet - Son Dakika
Magazin

Meral Okay Anısına 'Muhteşem' Bir Davet

Meral Okay Anısına \'Muhteşem\' Bir Davet

Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve oyuncular; 'Muhteşem Yüzyıl'ın vefat eden senaristi Meral Okay adına Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından yapılacak....

06.06.2012 06:03

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, ünlü senarist Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi çekimlerinin yapıldığı İstanbul Film Stüdyoları'nda bir gece düzenledi. Biletlerin 2 bin liradan satıldığı geceye 100 davetli katıldı ve 100 bin liradan 8 ev satıldı. İşte geceden notlar:

MERAL BENİM SEVGİLİMDİ!

Tanem Sivar'ın gönüllü sunuculuğunu üstlendiği gecede Meryem Uzerli, Whitney Houston'ın 'Greatest Love of All' adlı şarkısını söyledi. Halit Ergenç 'Masum Değiliz', Nihan Büyükağaç 'Adı Bende Saklı' ve Selen Öztürk 'Lal' isimli parçaları seslendirdi.

Gecede bir konuşma yapan işadamı Atilla Türkmen, her Sevgililer Günü'nde yakın arkadaşı Meral Okay'la yemeğe çıktıklarını belirterek, "O benim sevgilimdi. Arkadaşlarım bana 'Oğlum, 14 Şubat'ta eşin varken neden Meral'le yemeğe gidiyorsun?' diye kızardı. Ben de 'Eşler Günü değil ki bu, Sevgililer Günü' derdim" dedi.

Davette Çocuk Köyü'nün masraflarını üstlenecek gönüllüler arandı. İsmail Koçak, İzzet Punto, Merve Gürsel- Caroline Koç evlerin; Çiğdem Bilen, Suzan Sabancı Dinçer ve Belkıs Sabancı ise tesisin masraflarını üstlendi. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç gecede 100 bin liralık bir ev aldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Meral Okay Anısına 'Muhteşem' Bir Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement