Mert Algan Dinleyicileriyle Saim Yılmaz Show'da Buluştu - Son Dakika
Magazin

Mert Algan Dinleyicileriyle Saim Yılmaz Show'da Buluştu

Mert Algan Dinleyicileriyle Saim Yılmaz Show\'da Buluştu

İzmirli genç sanatçı Mert Algan sergilediği başarılı performanslarına bir yenisini daha ekledi ve İzmir'in yerel kanallarından birinde yayın yapan Saim Yılmaz Show'un konuğu oldu.
4 yıldır İzmir sahnelerinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran...

03.12.2013 01:09

İzmirli genç sanatçı Mert Algan sergilediği başarılı performanslarına bir yenisini daha ekledi ve İzmir'in yerel kanallarından birinde yayın yapan Saim Yılmaz Show'un konuğu oldu.

4 yıldır İzmir sahnelerinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yakışıklı sanatçı Mert Algan, Saim Yılmaz Show'un bu haftaki programının konuğuydu. İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Evka-5 mahallesinde yapılan program çekimlerinde dinleyicileriyle buluşan Algan, sergilediği performansı ile dinleyicilerden yine tam not aldı.

Beyefendiliği ve mütevazı kişiliğiyle dinleyicilerinin ve sevenlerinin kalbini fethetmeyi beceren Algan, geleceğe dair planlarını gerçekleştirme yolunda da emin adımlarla yürüyor.

Halim Foçalı Turizm ve Otelcilik Okulu mezunu olan İzmir'in sevilen sesi Mert Algan dört yıldır müzik eğitimi aldığını, sahne performanslarının yanı sıra çeşitli korolarda da müziğini icra ettiğini söyledi. Türkiye'nin ilk popüler müzik korosu Gramofon Sanat Merkezi Popüler Müzik Korosu ve Dokuz Eylül Türk Sanat Müziği Korosu'nda korist olarak şarkıları seslendiren Algan, ilerleyen süreçte hedefleri arasında İzmir müzik piyasasında daha fazla ses getirmek olduğunu da ekledi. İzmirli sanatçı aynı zamanda Murat Boz hayranlığıyla da biliniyor.

Yakışıklı sanatçı ayrıca 8 Aralık'ta M.M.O. Bayraklı Tepekule'de, Gramofon Sanat Merkezi Popüler Müzik Korosu dahilinde bir konser vereceklerini ve sahnede sevenleriyle buluşmaktan ötürü çok mutlu olduğunu, tüm İzmirlileri de bu muhteşem şova davet ettiklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mert Algan Dinleyicileriyle Saim Yılmaz Show'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement