MESAM'ın Yeni Başkanı Coşkun Sabah Oldu - Son Dakika
Magazin

MESAM'ın Yeni Başkanı Coşkun Sabah Oldu

MESAM'ın yeni başkanı kayyum olarak atanan Coşkun Sabah oldu. MESAM başkanlığı daha önce Yavuz Bingöl, Ali Kocatepe ve Orhan Gencebay'a teklif edilmişti.

13.03.2018 17:51  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin (MESAM) yeni başkanı kayyum olarak atanan Coşkun Sabah oldu.

YAVUZ BİNGÖL GÖREVİ KABUL ETMEMİŞTİ

Arif Sağ'ın başkanlığındaki MESAM yönetimi geçtiğimiz günlerde görevden alınmış, yerlerine 7 kişilik kayyum atanmıştı. Kayyum olarak atanan yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan ve başkan seçilen Yavuz Bingöl, sürpriz bir kararla istifa etmişti. Bakanlık tarafından ilk atanan listede yer alan müzisyen Ali Kocatepe de görevi kabul etmeyeceğini açıklamıştı

MESAM'ın Yeni Başkanı Coşkun Sabah Oldu

COŞKUN SABAH İLK OYLAMADA BAŞKAN SEÇİLDİ

Kültür Bakanlığı tarafından görevlendirilen 7 kişi arasından başkanlığa aday gösterilen Coşkun Sabah diğer yönetim kurulu üyelerinin de başkanlık adaylığına destek vermesiyle ilk oylamada başkan seçildi.

YAVUZ BİNGÖL'ÜN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Kayyum tarafından atanan ancak görevi kabul etmeyerek istifa eden Yavuz Bingöl'ün yerine ise Vedat Çetinkaya'nın getirildiği belirtildi.

MESAM\'ın Yeni Başkanı Coşkun Sabah Oldu

Son Dakika Magazin MESAM'ın Yeni Başkanı Coşkun Sabah Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yalaka: Devletin bi yalakacisi daha cikti . acaba ne cikari var merak ediyom . yillarca orhan gencebay halkin kanini emdi simdi sira coskunda . bunlar ne zaman tahtali koye giderlerse ancak ozaman bizlere rahatlik var 13 12 Yanıtla
  • elif: günaydın 1 hafta oldu olalı 0 0 Yanıtla

Advertisement