Miss&Mr Model of Turkey 20'nci kez düzenleniyor - Son Dakika
Magazin

Miss&Mr Model of Turkey 20'nci kez düzenleniyor

Miss&Mr Model of Turkey 20\'nci kez düzenleniyor

2001 yılında ilk kez gerçekleştirilen ve sektöre birçok yıldızı kazandıran yarışma Miss&Mr Model Of Turkey 20'inci kez düzenleniyor.

25.07.2020 10:48  Güncelleme: 16:53

Adaylar başvurularını yarışmanın www.missmrmodelofturkey.com internet adresinden gerçekleştirebilecek. 20'inci yıla özel birçok sürpriz adayları bekliyor olacak ve web sitesindeki formu doldurarak başvuru yapabilecekler. Geçtiğimiz sene düzenlenen Miss&Mr Model Of Turkey 2019'un Birincileri Ali Öner ve Çağla Pekmezci Olmuştu. Çağla Pekmezci Kasım ayında Malezya'da MissTourism International 2019 yarışmasında ülkemizi temsil etmişti. Birçok ünlü isimi Türkiye'ye kazandırdı. Kurucu Başkanı Akif Örük'ün liderliğinde düzenlenen Miss&Mr Model of Turkey'debirçok ünlü isim kariyerlerinin ilk adımlarını Miss&Mr Model of Turkey yarışmasıyla attı.

Gökhan Keser, Ece Begüm Yücetan, Hilal Altınbilek, Şükran Ovalı ve daha birçok ismi türkiyeye kazandıran yarışma yeni yetenekleri Türkiye'ye kazandırmaya Miss&Mr Model of Turkey 2020 ile devam edecek. İlk kez düzenlendiği 2001 yılından bu yana sektöre birçok başarılı ismi kazandıran prestijli modellik yarışması miss&mr model of turkey bu yıl İstanbul'da düzenlenecek.& ; Türkiye'nin dört bir yanından katılacak olan model adayları arasından kral ve kraliçe İstanbul'da belirlenecek.& ;

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Miss&Mr Model of Turkey 20'nci kez düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement