Muhteşem Yüzyıl Kösem Başarıyı Yakalamak İçin Her Şeyi Yapıyor - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem Başarıyı Yakalamak İçin Her Şeyi Yapıyor

Geçtiğimiz sezonda beklediği başarıyı yakalamayıp diziden ayrılan birçok karakterin üzerine Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin hem ismi değişecek hem de Sultan Murat'ı Metin Akdülger canlandıracak.

16.06.2016 15:45  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geride bıraktığımız sezonda beklediği başarıyı yakalayamayan "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in yapımcıları, gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladı.

SÜRPRİZ BİR İSİM

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 30'uncu bölümüyle sezon finali yapan 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisi yeni sezon için sürpriz bir isimle anlaştı.

30 BÖLÜMDE 3 PADİŞAH TAHTTAN İNDİRİLDİ

30 bölümde 3 padişahın tahtan indirildiği Muhteşem Yüzyıl Kösem'de gelecek sezon 4. Murad dönemi anlatılacak. 4. Murad'ı ise kimin canlandıracağı bir süredir merak konusuydu. Bu soru nihayet cevap buldu.

MEDCEZİR'İN ORKUN'U OYNAYACAK

Uçankuş'un haberine göre; 'Medcezir' dizisinin kötü çocuğu 'Orkun'a hayat veren Metin Akdülger, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de 'Sultan Murat'ı canlandıracak.

ÖZGE GÜREL'LE DİZİSİNDEN VAZGEÇTİ

Akdülger'in, bu rol için yapımcı Ali Gündoğdu'yla el sıkıştığı ve Özge Gürel'le oynayacağı diziden vazgeçmesi dikkati çekti.

BİRÇOK ÜNLÜ OYUNCU DİZİDEN AYRILDI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Hem kötü giden reyting sonuçları hem de senaryo gereği birçok ünlü oyuncunun kadrodan çıkarıldığı dizinin sezon finalinde yine sürpriz ayrılıklar yaşanmış özellikle Genç Osman'ın Yeniçeri Ocağı'nın ayaklanmasıyla öldürülmesi büyük yankı uyandırmıştı.

DİZİNİN İSMİ DE DEĞİŞECEK

Dizinin ilk 30 bölümünde yaşanan oyuncu değişimleri sonucu gelecek sezon devam etmesi beklenen dizide sürpriz bir değişim yaşanacağı söyleniyor. Posta yazarı Mesut Yar'ın ortaya attığı iddiaya göre, yeni sezonda 4. Murad döneminin anlatılacağı ve dizininde ismi de değişecek.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem"in sezon finali TOTAL izleyici grubunda 20'inci, AB'de ise 2'inci sırada kendine yer bulabilmişti. Sezon boyunca bir türlü istediği reyting sonucuna ulaşamayan dizinin isim değiştirme hamlesinin reytinglere ne kadar etkisi olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Başarıyı Yakalamak İçin Her Şeyi Yapıyor

Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem Başarıyı Yakalamak İçin Her Şeyi Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ölü deniz.: Vatan haini Beren i oynatirsan , böyle olur.beter olun emi. 36 7 Yanıtla
  • türkk: önce berenle hülya denen vatan hainlerini değiştirin ozaman artar 30 7 Yanıtla
  • kankii: lanet olsun bu dizide oynayanlara yazanlara ecdat duşmanlari 21 9 Yanıtla
  • anti: Perşembe günlerimin Tek dizisi, Harika kadro ve anlatım 1 numara... 8 19 Yanıtla
  • hayran: Oyuzdenmi bu kadar takip ediyorsunuz :) 3 16 Yanıtla
  • Osmanlı: Peh beş para etmez bunların alayı izleyenleri dahi vatan haini bukadar net 7 7 Yanıtla
  • Jasmin: O bi kere olur .. Yemezler artık .. Sülaymanı bize kakaladınız yalan yanlış.. Şimdi daha beterini dizi yapmışsınız!! Bir de utanmadan reyting diyorsunuz.. Geçeği yansıt tavan yaptıralım diziye .. Osmanlı bu mu ?? 5 6 Yanıtla
  • kazovali: Beren Saat gidecek. Hülya Avşar gidecek 7 0 Yanıtla

Advertisement