Önceki sene 15 kilo veren Büşra Pekin, Dilber Ay'ı canlandıracağı film için 9 kilo birden aldı - Son Dakika
Magazin

Önceki sene 15 kilo veren Büşra Pekin, Dilber Ay'ı canlandıracağı film için 9 kilo birden aldı

Geçtiğimiz sene 15 kilo veren oyuncu Büşra Pekin, yaşamını yitiren Dilber Ay'ın hayatını canlandıracağı film için 9 kilo aldı. Aldığı kilolarla ilgili konuşan Pekin, "Dilber Ay'ı oynamak büyük sorumluluk" dedi.

02.10.2021 15:00  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok Güzel Hareketler programıyla yıldızı parlayan sonra birçok projede yer alan Büşra Pekin, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Dilber Ay'ın hayatının anlatılacağı filmde rol alacak. Ay'ın gençliğini oynayacak olan oyuncu, rolü için kilo aldı.

15 KİLO VERMİŞTİ 9 KİLOSUNU GERİ ALDI

Geçtiğimiz sene 6 ay sıkı bir çalışma yaparak 15 kilo veren Büşra Pekin, yeni projesi için de kilo aldı. Nisan 2019'da ölen Dilber Ay'ın hayatını oynamak için kamera karşısına geçen Pekin "Filmin ilk aşamasında çocukluktan başladığımız için kilom idealdi. İlerleyen yaşlara doğru 9 kilo aldım. Dilber Ay'ı oynamak büyük sorumluluk. Güçlü bir kadınmış helal olsun" ifadelerini kullandı.

Büşra Pekin, Dilber Ay'ı canlandıracağı film için 9 kilo aldı

GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

2019 yılında akraba ziyareti nedeniyle Ankara'ya giden65 yaşındaki sinema ve ses sanatçısı Dilber Ay, rahatsızlanarak ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen sanatçı Ay yapılan tüm müdahalelere rağmen 29 Nisan'da hayatını kaybetti.

Büşra Pekin, Dilber Ay'ı canlandıracağı film için 9 kilo aldı
Büşra Pekin, Dilber Ay'ı canlandıracağı film için 9 kilo aldı
Önceki sene 15 kilo veren Büşra Pekin, Dilber Ay\'ı canlandıracağı film için 9 kilo birden aldı

Son Dakika Magazin Önceki sene 15 kilo veren Büşra Pekin, Dilber Ay'ı canlandıracağı film için 9 kilo birden aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement