Özcan Deniz, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti! - Son Dakika
Magazin

Özcan Deniz, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti!

Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin, İsrail'de de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizi, kadınlar tarafından öyle ilgiyle izleniyor ki eşleri artık isyan etme derecesine geldi.

22.02.2019 22:39

Star'da yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, Türkiye'de olduğu gibi İsrail'de de büyük ilgi görüyor. Dizi, kadınlar tarafından öyle ilgiyle izleniyor ki eşleri artık isyan etme derecesine geldi.

 <a class='keyword-sd' href='/ozcan-deniz/' title='Özcan Deniz'>Özcan Deniz</a>, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti!

"İSRAİLLİLERİ SERSEMLETEN DİZİ"

Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin, İsrail'de de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerd İsrail gazetesi Jerusalem Post, dizinin oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver'in katılacağı ve nisan ayında Tel Aviv'de düzenlenecek bir etkinliğin satışa çıkan biletlerinin birkaç saat içinde tükendiğini duyurmuştu. Gazete, "İsraillileri sersemleten Türk dizisi" başlığıyla yayımladığı makalede şu an ülkede hiçbir televizyon programının İstanbullu Gelin dizisi kadar ilgi görmediğini vurgulanmıştı.

Özcan Deniz, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti!

"FARUK GİBİSİNİ İSTERSEN GİT FARUK'A"

Kadınlar ise dizide romantik bir eşi canlandıran Özcan Deniz'e büyük hayranlık duyuyor. Öyle ki eşlerine her fırsatta onu örnek gösterip onun gibi olmalarını istiyor. İsrailli bir adam ise en sonunda dayanamayıp isyan etti. "Faruk Boran gibiler gerçekte yok diyen" adam, çektiği videoda "Faruk gibisini istersen git Faruk'a. Türkiye'ye git. Beni rahat bırak!" diye bağırdı.

Özcan Deniz, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti!
Özcan Deniz, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti!

Son Dakika Magazin Özcan Deniz, İsrailli Erkekleri Kıskançlıktan Delirtti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ......: Hayırdır bu ara israil haberleri almış gidiyor. Bir sempati göstermeler falan. Türk ünlüler üzerinden prim yapmalar. Şimdi bu taktiğimi deniyorlar beni israile hiçbir zaman güven olmaz. Modoratörlerde sanırım başka bişey bulamadılar. Unutmayın domuzdan post israilden dost olmaz bu anlayana yeter. 30 8 Yanıtla
  • Celo: ALLAH CC şükürler olsun ki böyle saçma dizileri ailece seyretmiyoruz 15 2 Yanıtla
    Ben den de: ALLAH CC şükürler olsun ki ilk defa israili zehirliyecek bi şey bulduk. 18 3
  • Siirtli: Yabancılar. İsrail yahudilerin Filistin lilere yaptıkları zülümler yüzünden konserlerini iptal ederken bizimkiler para için giderler yazıklar olsun 7 3 Yanıtla
  • reyhan: ben faruk gibi birini istemiyorum zaten.gel benle tanış.seni sevdim.israilli erkekler çoksadık ve kıskanç oluytorlar ve çoğu kolay kolay aldatmaz. 2 8 Yanıtla
  • Fb: Bu kıromu son dakika komik haber 6 3 Yanıtla
  • Sln: Hahahah işsizler ya 6 1 Yanıtla
  • Ezgi sertalır: Hayat Özcana güzel 4 1 Yanıtla
  • ne belli: bir dangoz yorum yapmiş diye bütun israil izliyor ne demek 0 1 Yanıtla
  • kdn: ancak onları kıskandırabilir zaten...... 0 0 Yanıtla

Advertisement