Poyraz Karayel 69. Bölüm Son Fragmanı! Ayşegül Ölecek mi? - Son Dakika
Magazin

Poyraz Karayel 69. Bölüm Son Fragmanı! Ayşegül Ölecek mi?

Poyraz Karayel 69. bölüm son fragmanı yayınlandı. 69. bölümün ikinci fragmanında Ayşegül tehlikede! Poyraz Karayel 68. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

23.11.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiçeği burnunda Altın Kelebek ödüllü Poyraz Karayel 69.bölümü tüm fragmanları yayınlandı. 1. fragmanda Ayşegül ile Poyraz'ın gizli planları dikkat çekiyor. Yaşadıkları sürprizler ise heveslerini kursaklarında bırakıyor! 2. fragmanda ise Ayşegül'ün hayatı tehlike altında.

POYRAZ KARAYEL 68. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz ve Ayşegül ilk kez birbirlerinin acı dolu iki yılını öğrenmiş, özlemle sarılmışlardır. Ama kötü sürprizler yüzünden çok uzun hasret gideremezler.

İsa'ya acil olarak karaciğer nakli yapılması gerekmektedir. Uygun verici bulunamazken İsa'nın zamanı azalmaktadır. Bu sırada Poyraz ise Halil'in peşine düşmüştür. Poyraz Halil'i takip ederek örgütün bir sonraki hamlesini öğrenir. Ama bu hamleyi durdurmak kolay olmayacaktır.

Ayşegül ise derede ölen çocukların başına gelenleri araştırmaya devam eder. Bu yolda tehlikeli adımlar atacaktır. Poyraz'la ilk kez yakınlaşan Ayşegül, Çınar'la ilgili bir kararın eşiğine gelir. Ama Çınar'ın Ayşegül'e bir sürprizi vardır.

POYRAZ KARAYEL 69. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ayşegül ve Poyraz'ın gizli planları ne? Ayşegül, Poyraz için Çınar'dan vazgeçecek mi? Gizli fotoğrafın Ayşegül'e ait olduğu ortaya çıkıyor. Ayşegül'ün hayatı tehlike altında. Poyraz onu kurtarabilecek mi? Bu kumpasın ardında kim var? Tüm bu sorular bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yanıt bulacak!

Poyraz Karayel 69. Bölüm Son Fragmanı! Ayşegül Ölecek mi?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Poyraz Karayel 69. Bölüm Son Fragmanı! Ayşegül Ölecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement