Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'nın kararına rağmen bankaların faizi indirmemesine isyan etti - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'nın kararına rağmen bankaların faizi indirmemesine isyan etti

Son dönemde yaptığı eleştirilerle gündeme gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bankalara faiz isyanında bulundu. Merkez Bankası'nın kararına rağmen faizleri yüksek tutan bankaları eleştiren Şahan, "Faizlerin %14 e indiği falan yok bu arada. Bugün bankalardan 32 gün %19 ve %19.25 gibi fiyatlar almış bizim muhasebe. Kur korumalıda ise %17. Yani MB faizi indiriyor ama bir tek kendi indiriyor herhalde? Bankalar bildiğini okuyor gibi." dedi.

11.01.2022 00:50  Güncelleme: 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 14'e indirmesine rağmen bankaların faiz oranını yüksek tutmasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan tepki geldi. Şahan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

"BANKALAR BİLDİĞİNİ OKUYOR"

Şahan Gökbakar, "Faizlerin %14 e indiği falan yok bu arada. Bugün bankalardan 32 gün %19 ve %19.25 gibi fiyatlar almış bizim muhasebe. Kur korumalıda ise %17. Yani MB faizi indiriyor ama bir tek kendi indiriyor herhalde? Bankalar bildiğini okuyor gibi. Bu niye böyle sizce değerli ekonomistler?" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'nın kararına rağmen bankaların faizi indirmemesine isyan etti
Şahan Gökbakar, Merkez Bankası\'nın kararına rağmen bankaların faizi indirmemesine isyan etti

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'nın kararına rağmen bankaların faizi indirmemesine isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement