Şahan Gökbakar, Yeni Filminin Galasına Eşiyle Katıldı - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar, Yeni Filminin Galasına Eşiyle Katıldı

Şahan Gökbakar, 19 Şubat'ta vizyona girecek olan yeni filmi "Osman Pazarlama"nın galasını yaptı. Ünlü oyuncu galaya eşi Selin Ortaçlı ile el ele katıldı.

17.02.2016 09:47  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi "Osman Pazarlama"nın galası önceki gün gerçekleşti. Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları'nda yapılan galaya ünlü isimler akın etti.

Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar'ın birlikte yazdığı "Osman Pazarlama"nın galası geçtiğimiz gün gerçekleşti.

EŞİYLE EL ELE GELDİ

Ünlü oyuncu, geceye çok uzun süre birlikte medya karşısına çıkmamaya özen gösterdiği eşi Selin Gökbakar'la el ele katıldı.

"DEMET VE OKAN'I ZOR İKNA ETTİM"

Filmin oyuncuları, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un filme dahil oluş sürecini anlatan Gökbakar; "Demet ve Okan'ı zor ikna ettim. Ama 'kendinizi oynayacaksınız' deyince kabul ettiler. Demet zaten pop müziğin kraliçesi, onun bu işlere yatkın olmasını bekliyordum ama Okan'dan beklemiyordum. Filme kendisi doğaçlama esprirler kattı. Bana güzel ayar verdi, filmde göreceksinz. Demet de sıfır kapris, kim ne diyorsa inanmayın, ben şahit oldum" dedi.

"CEM'İ DAVET ETTİM"

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın "Ali Baba ve 7 Cüceler" filmi vizyona girince afişini paylaşmış, bu hareketi 'zeytin dalı uzattı' diye yorumlanmıştı. Gökbakar, "Cem Yılmaz'ı davet ettiniz mi" sorusuna, "Bütün arkadaşlarımı davet ettim. Zeytin dalı olayını da açıklayayım... Ben Türk sinemasıyla ilgili çok afiş paylaşıyorum. Bunu sinema sektörünün gelişmesi için yapıyorum. Zeytin dalı olarak algılandı ama bunu bütün arkadaşlara yapıyorum" dedi

RECEP İVEDİK 5 GELİYOR

Ömür Gedik ve Betül Demir'in, "Recep İvedik 5'te birimiz Şahan'ın sevgilisini birimiz karısını oynamak istiyoruz" demesi üzerine Gökbahar "Ağustosta çekime başlayacağız. Bu dediklerini kayda aldım ama bir düşünmem lazım" dedi.

GARSON ESPRİSİ

Filmin konuk oyuncusu Okan Kurt "İlk teklif geldiğinde sordum ne giyeceğimi, smokin dediler. Siyah giyeyim diyorum, beyaz diyorlar. Garson esprisini sonradan öğrendim" dedi.

Şahan Gökbakar, Yeni Filminin Galasına Eşiyle Katıldı

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar, Yeni Filminin Galasına Eşiyle Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • esin: fragman bile izleyemedim midem bulandı 4 10 Yanıtla
  • ..: adam başarıl mı başarılı, filimleri ni milyonlar izledi. adam aile kurmuş mu ki kurmuş. cebin de parası var istese dal dan dala binerdi aman pardon konardı.. 3 5 Yanıtla
  • Mizahçı....geldi: bu filmlere bakarak mizah anlayışımızın ne seviyede olduğunu net görebilirsiniz...belden aşağı espri olmadıkça kimse gülmüyor....çünkü beyin yukarda değil altda çalışıyor...Allah akıl fikir versin birazcıkda utanmak nasip etsin...Adam gibi film olmazsa daha çook bunlar para kazanır bunlar 7 1 Yanıtla
  • by meçhul: şu zarif kadına bak birde şu ayıya bak 3 5 Yanıtla
  • ercan aravi: yalaka engin altan aynı zamanda sinsi sansar menfaatçi 4 3 Yanıtla
  • Mizahçı....geldi: Bence hangi film türü olursa olsun...insanlara birşeyler vermeli..bir sosyal mesajı olmalı..aksi takdirde ödenen paralar harbide boşa gider..Eğitici filmlere ihtiyaç var...Halkla dalga geçen değil 5 0 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Para neler yaptırıyor 0 3 Yanıtla
  • İlginç: adamın dibisin,, helal sana şahan.. 2 1 Yanıtla

Advertisement