Şarkıcı Çelik, 10 yıllık kız arkadaşıyla el ele kameralara yakalandı - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Çelik, 10 yıllık kız arkadaşıyla el ele kameralara yakalandı

Çelik, yıllar sonra yeniden sahne aldığı İzel ve Ercan Saatçi ile değil, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi. 10 yıllık ilişkisini gözlerden uzak yaşayan Çelik, sevgilisiyle objektiflere takıldı. Çift, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

13.07.2023 15:04  Güncelleme: 15:28

Yıllar önce sahne aldığı İzel ve Ercan Saatçi'yle son dönemde yeniden izleyici karşısına çıkan sanatçı Çelik, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi. 10 yıllık ilişkisini gözlerden uzak şekilde yaşayan Çelik, önceki gün sevgilisiyle görüntülendi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

57 yaşından başarılı şarkıcı Çelik, önceki gün öğretmenlik yapan 10 yıllık sevgilisi Elif Ünügür ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. El ele görüntülenen Çelik ve sevgilisi, karşılarında basın mensuplarını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çift, soruları da yanıtsız bıraktı.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Çelik, sosyal medya hesabından daha önce sevgilisiyle ilgili bir paylaşım yapmadı. Öte yandan Elif Ünügür, özel bir okulda öğretmen olarak çalışıyor.

Şarkıcı Çelik, 10 yıllık sevgilisiyle el ele görüntülendi
Şarkıcı Çelik, 10 yıllık kız arkadaşıyla el ele kameralara yakalandı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Şarkıcı Çelik, 10 yıllık kız arkadaşıyla el ele kameralara yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ezgi Akvaryum: 10 yıllık kız arkadaşı, evlenip yarın boşanıp nafakaydı mal bölünmesi mahkeme falan uğraşmamak için kendince almış olduğu mantıklı bir karar bence. 19 11 Yanıtla
  • mert çelik: 40 yıllık kız arkadaşı olanda vardır 3 1 Yanıtla

Advertisement