Çıkardığı Kiracısına Sezen Aksu Sahip Çıkınca Seda Sayan Çileden Çıktı - Son Dakika
Magazin

Çıkardığı Kiracısına Sezen Aksu Sahip Çıkınca Seda Sayan Çileden Çıktı

Çıkardığı Kiracısına Sezen Aksu Sahip Çıkınca Seda Sayan Çileden Çıktı

Seda Sayan mülk sahibi olduğu gece kulübünden çıkardığı kiracısı Mehmet Tuna'ya sahip çıkan Sezen Aksu'ya Instagram'dan ironik bir dille tepki gösterdi.

08.02.2017 16:54  Güncelleme: 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seda Sayan'ın mülk sahibi olduğu gece kulübünden kira alamadığı gerekçesiyle, kiracısı Mehmet Tuna'nın tahliyesini istemişti. Mehmet Tuna'nın yakın arkadaşı şarkıcı Sezen Aksu arkadaşının mekansız kalmasına gönlü el vermeyince yalısını ücretsiz verdi. Seda Sayan çok sert tepki gösterdi.

SEZEM AKSU, TUNA'YA SAHİP ÇIKTI

İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol mekanının kapısına kilit vuruldu. Mülk sahibi Seda Sayan, altı aydır kirasını alamadığı gerekçesiyle tahliye kararı çıkarttı. O karar öncesi kalbi duran ve kalp pili devreye girmeyince hastaneye kaldırılan işletmeci Mehmet Tuna'ya, Sezen Aksu'dan müjdeli haber geldi.

ÜCRETSİZ YALISINI VERDİ

Sezen Aksu yakın arkadaşı Mehmet Tuna'ya yeni bir mekan açması için yalısını verdi. Aksu, yalısını verdiği arkadaşından hiçbir ücret talep etmedi.

SEDA SAYAN BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Seda Sayan, kiracısı Mehmet Tuna'yı çıkardıktan sonra Sezen Aksu'nun sahip çıkmasına Instagram hesabından büyük tepki gösterdi. Sayan, Instagram'dan, "40 yıllık dostu Mehmet Tuna'ya YALISINI Clup Şamdan için hiçbir ücret talep etmeden tahsis eden Sezen Aksu'yu tebrik ediyorum. Haydi sosyetikler sizin de Sezen Aksu'ya tebriklerini sosyal medya üzerinden görmek istiyorum" diyerek ironik bir yazı paylaştı.

İşte Seda Sayan'ın o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com/ Meltem Kaya

Son Dakika Magazin Çıkardığı Kiracısına Sezen Aksu Sahip Çıkınca Seda Sayan Çileden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement