Serenay Aktaş Araba Kullanırken Kendisini Kaybediyor - Son Dakika
Magazin

Serenay Aktaş Araba Kullanırken Kendisini Kaybediyor

Ünlü oyuncu Serenay Aktaş, katıldığı bir televizyon programında "Çok deli araba kullanırım. Camlarım kapalıyken bir bağırma ve küfür etme durumum oluyor" dedi.

09.06.2016 17:41  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emre Saygı'nın sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, Serenay Aktaş oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı'nın sorularını yanıtlayan Serenay Aktaş samimi açıklamalarda bulundu.

HARCAMALARINA ÇOK DİKKAT EDİYOR

Tutumlu ve harcamalarına dikkat eden bir insan olduğunu belirten Serenay Aktaş "Çok tutumlu bir kadınım. Elime para geçtiğinde gidip şurdan ya da burdan marka bir çanta, kıyafet almam. Biriktire biriktire gidip araba ya da ev alırım. Kenara 5 lira yada 10 lira ne attığım parayla aileme ev aldım. Boş şeylere asla para harcamam. Marka kadınlar vardır, şu marka çantayı en lüks mağazadan alıyım diye asla düşünmem. Çok boş iş geliyor bunlar bana" dedi.

ÇOK HIZLI ARABA KULLANIYOR

Trafikte çok hızlı araba kullandığını belirten Serenay Aktaş "Benim abim taksici ve araba kullanmayı ondan öğrendim. Çok deli, atarlı ve giderli araba kullanırım. Camlarım kapalıyken bir bağırma ve küfür etme durumum oluyor. Karşımdaki beni sıkıştırdıysa, bir araba geçtin ne oldu diye kendi kendime bağırırım. Ne yaptın sen diye. Çok sinirleniyorum. Kuralları iyi bilirim ama deli kullanırım" dedi. (Kaynak:Posta)

Serenay Aktaş Araba Kullanırken Kendisini Kaybediyor

Son Dakika Magazin Serenay Aktaş Araba Kullanırken Kendisini Kaybediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Adanalı: Ulan bizene bulardan haberlik ne değeri var acaba???? 4 2 Yanıtla
  • ????: erkek bu be ciddi anlamda söylüyorum erkek çünkü bacaklarında falan kıllar var 4 0 Yanıtla
  • Gezici: Haber kıtlığı var anlaşılan ülkede 4 0 Yanıtla
  • we: NE KONUSUYOLAR. 0 1 Yanıtla

Advertisement