Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir?

Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir?

Şarkıcı Serkan Kaya, 1 Ocak 2019 itibari ile yeni şarkısı ile hayranları ile buluşacak. "Tarifi Zor" şarkısının sözü müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait. Peki, yeni yılın ilk şarkısı ile gündeme gelen Serkan Kaya kimdir?

28.12.2018 14:46  Güncelleme: 14:58

Arabeskin müziğin güçlü isimlerinden Serkan Kaya, yeni yılın ilk günü 1 Ocak 2019'da sözü müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan "Tarifi Zor" şarkısını şarkısını sevenleri ile paylaşacağını açıkladı. Yeni yıla girerken Kıbrıs'ta konser verecek olan Kaya'nın yeni şarkısı Youtube ve müzik kanallarından dinlenebilecek. Peki, yeni şarkısı ile yılbaşına yeni bir giriş yapacak olan Serkan Kaya kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

SERKAN KAYA KİMDİR?

1978 yılında Sivas'ta doğan Serkan Kaya, Sivas Endüstri Lisesi'nden mezun oldu. Askerliği sırasında Ankara Armoni Mızıka Birliği'nde olan Kaya'nın ilk albümü 2001 yılında piyasaya çıktı.

Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir?

10 YIL SONRA ARABESKE YENİ BİR SOLUK GETİRDİ

İlk albümünün ardından daha çok beste yapan sanatçı, 10 yıl sonra "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" ismiyle çıkardığı albümünde "Bitti" şarkısı ile müzik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Modern Arabesk olarak adlandırdığı çalışmaları ile ülkenin birçok yerinde "Arabesk Geceleri" düzenleyerek bir yeniliğin öncüsü oldu.

Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir?

"ARABESK MÜZİĞİN YENİ STARI" OLARAK GÖSTERİLDİ

2011'deki albümünün çıkış şarkısı "Sevemiyorum" ve albüm ile aynı ada sahip "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" şarkılarına klip çekti. Ardından "Zor Bela" şarkısını kliplendiren Kaya, 2015'te "Gönül Bahçem" albümü ile gençlerin gittikçe ilgisini kaybettiği arabeski tekrar canlandırdı. "Arabesk Müziğin Yeni Starı" diye anılan Kaya, 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği " ödülüne layık görüldü. 2017'de Ayşegül Kalfa ile evlenen Serkan Kaya'nın bir oğlu vardır.

Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir?

İBRAHİM TATLISES'E REST ÇEKTİ

Posta'daki bir habere göre Kıbrıs'taki bir konseri sırasında seyircilerden birinin kendisini İbrahim Tatlıses'e benzetmesinin ardından Kaya, "Artık imparator benim" dedi. Bu sözlerin ardından İbrahim Tatlıses de bu polemiği sürdürdü ve oldukça kızgın sözlerle karşılık verdi.

Son Dakika Magazin Yılın İlk Şarkısının Sahibi Serkan Kaya Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement